Menu
Thermobau Wirthwein

Ronde raamthermometer

Thermobau Wirthwein
Ronde raamthermometer
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Meet de buitenkant, lees de binnenkant. Vensterthermometer

  Er zijn veel raamthermometers, maar die van Duitse makelij zijn vrij zeldzaam. Hier is er een: een sober ontworpen model met een roestvrijstalen kast en een duidelijke, gemakkelijk af te lezen schaal. Hij is iets groter dan veel van zijn soortgenoten en wordt vervaardigd door een middelgroot familiebedrijf in Baden-Württemberg, dat zich vooral toelegt op de productie van thermometers voor professioneel gebruik in handel en industrie. Let op: raamthermometers zijn bedoeld voor gebruik in overdekte en beschermde buitenruimten en mogen nooit in direct zonlicht worden opgehangen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26335

   Behuizing en wandarm roestvrij staal, deksel glas. Behuizing Ø 8 cm, lengte muurarm 13 cm. Gewicht 90 g. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen