Menu
Manufactum

Rolvoet Manufactum opbergdozen

Manufactum
Rolvoet Manufactum opbergdozen
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Opbergdozen voor de keuken en de kelder, gemakkelijk te dragen en - nog beter - stevig en positief gestapeld tot een opbergrek dat weinig ruimte inneemt. Zou het niet geweldig zijn als die dingen niet van plastic of metaal waren? Althans dat dachten we, en nu hebben we deze prachtige dozen en bijpassende onderzetters, speciaal gemaakt van beukenhout. Onze productmanagers noemen het soms graag het compenseren van een persoonlijk gevoel van gemis wanneer zij erin slagen dergelijke gaten te dichten. Alle onderdelen van deze kleine serie zijn afzonderlijk verkrijgbaar, zodat u uw eigen opbergplank kunt samenstellen volgens uw behoeften en wensen.

  Mobiele basis

  Voor onze fruitopslag en flessenkratten van beukenhout: een voet op vier wielen die kan dienen als mobiele basis voor een schap bestaande uit verschillende kratten. Dezelfde zijdelingse vormgeving die ervoor zorgt dat de kratten zelf veilig kunnen worden gestapeld, voorkomt dat ze wegglijden.

  Ook mooi in de keuken

  Deze grote opbergkratten van beukenhout hebben een praktisch liggend formaat; ze kunnen niet alleen comfortabel worden gedragen, want een hele opbergplank van gestapelde kratten neemt eigenlijk minder ruimte in beslag. De fruit- of groentekist wordt gebruikt voor het bewaren van appels, uien, aardappelen en andere (sorteren en niet meteen ernaast), de flessenkist voor het bewaren van wijn- of sapflessen. De brede opening aan de voorzijde vergemakkelijkt het uitnemen van de opgeslagen goederen; de handgrepen aan de zijkant vergemakkelijken het dragen. De dozen staan stevig en veilig op elkaar dankzij een bolling in de zijkant; ze zijn gemaakt van massief, onbehandeld beukenhout. (Geleverd zonder inhoud).

  Productinformatie

  Artikel nummer 28668

   Onbehandeld beukenhout. Vier met rubber beklede wielen (Ø 5 cm) met behuizing van verzinkt plaatstaal, dubbel gelagerd. Hoogte 11 cm, breedte 50 cm, diepte 30 cm. Gewicht 2,3 kg. Max. belasting 140 kg. Geleverd zonder dozen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten