Menu

Roestvrijstalen handfriteuse

Roestvrijstalen handfriteuse
24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De fabrikant noemt dit praktische tuingereedschap "wiedende vinger". Het puntige, 1,4 cm brede mes verwijdert onkruid zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen en reinigt voegen en scheuren op terrassen en opritten net zo betrouwbaar. Van de traditionele Britse fabrikant Burgon & Ball, die al sinds 1730 in Sheffield robuuste tuingereedschappen smeedt om aan de hoogste eisen te voldoen.

De fabrikant noemt dit praktische tuingereedschap "wiedende vinger". Het puntige, 1,4 cm brede mes verwijdert onkruid zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen en reinigt voegen en scheuren op terrassen en opritten net zo betrouwbaar. Van de traditionele Britse fabrikant Burgon & Ball, die al sinds 1730 in Sheffield robuust tuingereedschap smeedt dat aan de hoogste eisen voldoet.

Productinformatie

Artikel nummer 76619

Roestvrij stalen blad, rubberhouten handvat. Gemaakt in Engeland.
Lengte 27 cm. Gewicht 120 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu