Menu

Roestvrij stalen rasp geëtst

Roestvrij stalen rasp geëtst
  € 26,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vlijmscherp.

  De vele kleine mesjes van deze handige rasp van roestvrij staal zijn zo extreem scherp dat ze het geraspte materiaal scheiden met kleine, gladde sneden. Zo blijven vitaminen en aroma's bewaard, bijvoorbeeld van citrusschillen, die hun volle smaak pas ontwikkelen tijdens het bakken en koken - en niet eerder, wanneer je de schil ervan afveegt. De raspbladen danken hun blijvende scherpte aan het fabricageproces waarbij ze zeer nauwkeurig uit het materiaal worden geëtst (en niet gestanst).

  Productinformatie

  Artikel nummer 84637

   Ook voor knoflook, parmezaan, chocolade. Roestvrij staal, met grove en fijne snijkanten. Snijrandbescherming van ondoorzichtige kunststof; antislipbescherming van thermoplastisch elastomeer, zwart. Twee roosteroppervlakken met verschillende fijnheden, elk 12,5 x 3 cm. Lengte 31 cm, breedte 4 cm. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu