Ilsa

Roestvrij stalen melkkan

Volume 500 ml
Ilsa
Roestvrij stalen melkkan
Volume 500 ml
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De perfecte melkkan.

  Italiaanse barista's waarderen deze kan om twee redenen. Ten eerste is de vorm van de ronde schenktuit een voordeel, omdat de melk hierdoor op een geproportioneerde, druipvrije manier over het hele oppervlak kan worden gegoten - zodat de opgeschuimde melk gemakkelijk over de rand in het kopje kan worden gegoten om een klein kunstwerk te creëren. Tegelijkertijd zorgen het ontwerp van de bodem van de kan en de juiste wanddikte ervoor dat de temperatuur kan worden geregeld wanneer de melk wordt verwarmd en opgeschuimd met de stoomlans van de barmachine. Deze tweede factor is net zo belangrijk voor het resultaat, omdat de vloeistof niet tot een regelmatig schuim kan worden opgebouwd als het te snel wordt verwarmd.

  Onze melkkan komt van Ilsa uit Collegno, Piemonte. Oorspronkelijk opgericht als aluminiumverwerkend bedrijf - ILSA is een acroniem voor Industria Laminazione Stampaggio Alluminio - produceert het bedrijf al meer dan 70 jaar keukengerei voor koffiebereiding en andere keukenaccessoires. Het beroemdste apparaat in het programma van het bedrijf is de klassieke Caffettiera alla Napoletana, een koffiezetapparaat voor de kookplaat waarbij het bovenste en onderste deel tijdens de bereiding van rol wisselen. Roestvrij staal werd voor het eerst gebruikt in de jaren 1950 en de melkkan werd gemaakt ter gelegenheid van Ilsa's 60e verjaardag in 2006.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13778

   18/10 roestvrij staal, met ergonomisch handvat. Voor gebruik op koffiemachines met stoomlans. Verkrijgbaar in vier maten: van de kleine (room)kan tot de grotere kan met een inhoud van driekwart liter, die genoeg melk kan opschuimen voor ongeveer 3 kopjes cappuchino. Bedenk bij de keuze van uw kannetje dat hoe meer ruimte er is om uit te zetten, hoe beter het een stabiel melkschuim zal opbouwen.
   Volume 500 ml. Hoogte 10,5 cm, Ø voet 8,5 cm. Gewicht 320 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen