Menu
Tre Spade

Roestvrij stalen dehydrator

Tre Spade
Roestvrij stalen dehydrator
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Conservering door uitdroging

  De langwerpige, rechthoekige vorm van dit apparaat biedt een voordeel ten opzichte van de ronde dehydrator. Hij kan niet alleen plaatsbesparend worden opgesteld - de luchtstroom wordt vooral in de lengterichting boven en onder de droogroosters door het apparaat geleid en kan zo in kortere tijd meer vocht opnemen. Dit betekent dat het droogproces zeer gelijkmatig verloopt over 24 of 48 uur en alle restvocht uit het gedroogde voedsel wordt verwijderd. Dit is de opvolger van onze Italiaanse dehydrator van Tre Spade in Milaan. Vergeleken met zijn voorganger is er één ding veranderd: Het motorblok is nu aan de buitenkant geplaatst, waardoor het apparaat wat meer ruimte inneemt. Maar zijn veelzijdigheid is gebleven: Als rauw voedsel kan het heel voorzichtig bij 40 °C worden gedroogd. Fruit, groenten, kruiden, zaden en paddestoelen kunnen tot een hoge kwaliteit worden geconserveerd (ook voor eigen instantbrouwsels), er kunnen fruitleer en graanproducten worden gemaakt of zelfgemaakte pasta, schuimgebak en gebakken producten worden gedroogd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 29060

   Behuizing van roestvrij staal, deksels van zwart plastic. Droogrooster met 3 mm perforatie van roestvrij staal, afmeting 36 x 24,5 cm. Met fluisterschakelaar. Stroomverbruik 500 W. Gemaakt in Italië. 50 cm lang, 26,5 cm breed, 26 cm hoog. Totaal gewicht 6 kg. Kabellengte 1,4 m. Beschermende contactstekker (type F). Geleverd zonder uitbreidingsmodule.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen