Pike Brothers

Roamer Pants 1958

Denim
Pike Brothers
Roamer Pants 1958
Denim
  Denim
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontworpen voor werk

  Deze klassieke arbeidersjeans uit de jaren 1950 zijn gemaakt door Pike Brothers van een 15-ounce raw denim met een echte zelfkant, een echt zwaargewicht dus, gemaakt op oude shuttle-weefgetouwen. Het spreekt vanzelf dat een dergelijke stof enige tijd nodig heeft om in te slijten. Knopen en klinknagels zijn van zinkachtig metaal, evenals de D-ring waaraan de ketting van een zakhorloge of zakmes kan worden bevestigd. Zware sloten beveiligen de hoogbelaste delen van de jeans, die gemaakt zijn met een normale taille, een iets smaller gesneden pijp en een gulp met knopen.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 14484

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: leren label. Metalen knopen, klinknagel en D-ring. Gemaakt in Turkije en Portugal. Raw denim 15 oz, niet voorgewassen.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen