Menu
Fair Squared

Rijstzak Tuinzak

Fair Squared
Rijstzak Tuinzak
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Grondstofbesparende upcycling. Fair trade gecertificeerd

  Als een zak rijst ergens omvalt, heeft dat geen grote gevolgen. Maar het verdient onze aandacht wanneer afgedankte rijstzakken volledig worden geupcycled, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Want zo ontstaat deze robuuste container, waarin u grasmaaisel, takjes, droge bladeren of wild onkruid in uw tuin kunt opbergen, beschermen tegen vocht en vervoeren, evenals uw gereedschap of buitenspeelgoed.

  Als onderdeel van een Fair Trade gecertificeerd project in Sri Lanka transformeren de toegewijde arbeiders grondig gereinigde rijstzakken in deze grote tuinzakken die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Het materiaal zelf is vochtafstotend en zeer duurzaam. Bovendien verhoogt een versterkte dwarsnaad de scheurvastheid van de tassen - waarvan het maximale laadgewicht een opmerkelijke 50 kilogram bedraagt.

  In de regel zult u niet zoveel gewicht willen dragen, en toch zijn de draagriemen lang genoeg gehouden, zodat u de tuintas comfortabel op uw schouder kunt dragen. Want met zijn patronen van duidelijke schrijfbanden en kleuren is de zak zeer aantrekkelijk vormgegeven - verrassingseffect inbegrepen: aangezien de verzamelde rijstzakken uit zeer uiteenlopende partijen komen en willekeurig worden samengesteld, verschillen ook de kleur- en patrooncombinaties van zak tot zak. Welke combinatie u ook kiest, de tas slaat altijd een goed figuur, zelfs bij het winkelen op de wekelijkse markt, op het strand of bij een picknick. En als je deze alleskunner niet nodig hebt, kun je hem klein opvouwen om ruimte te besparen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209143

   Plastic. Volume ongeveer 100 l. 55 × 60 × 45 cm. Gewicht 250 g. Lengte draagbeugel ca. 25 cm. Max. gewicht 50 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen