Menu
Werner Schuhe

Rieten damespantoffel

Meerkleurig
Werner Schuhe
Rieten damespantoffel
Meerkleurig
  Meerkleurig
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Kleurrijk vlechten

  Het gevlochten patroon van smalle leren strepen op dit muiltje is kleurrijk. Een met leer bekleed, anatomisch gevormd voetbed geeft de voet goede steun en maakt comfortabel lopen en staan mogelijk, zelfs gedurende vele uren. De sterke rubberen buitenzool ondersteunt dit draagcomfort verder.

  Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

  Natuurlijke leersoorten, waar mogelijk chroomvrij en plantaardig gelooid, en een comfortabel gevoel dankzij beproefde pasvormen kenmerken Werner schoenen - in overeenstemming met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stoere werk- en wandelschoenen ontwikkelde zich tot de chique après-skischoenen van de jaren 1970/80 en het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner volgt ook actief nieuwe ontwikkelingen op de leermarkt. Zo zijn sommige schoenmodellen gevoerd met olijfleer®, dat zeer vriendelijk is voor de huid en voor het looien waarvan olijfbladeren worden gebruikt, die zich hoe dan ook ophopen tijdens het jaarlijkse snoeien van de bomen. Jarenlang werden Werner schoenen gemaakt in Pirmasens, waar het bedrijf werd opgericht, maar tegenwoordig werken de "quilters" en "nippers" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en naburige Europese landen, wat een constante hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 45823

   Runderhuid (dikte 1,0-1,2 mm), chroomgelooid. Voering koeienhuid, plantaardig gelooid. Met leer bekleed voetbed, thermoplastisch rubber (TPR) buitenzool. Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen