Menu
Riess

Riess Kom Email Groot

Riess
Riess Kom Email Groot
  € 53,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Glasharde kwaliteiten. Kookgerei uit Neder-Oostenrijk

  Geëmailleerde potten en pannen zijn in feite niets anders dan ijzerwerk met een laagje silicaatglas. De eigenschappen van deze - glasharde - oppervlakteafwerking zijn echter uitstekend: email is corrosiebestendig, krasvast en gemakkelijk te reinigen, hittebestendig en smaakloos. En in dit ontwerp was kookgerei van geëmailleerd ijzer vroeger voorbehouden aan professionele koks.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81028

   Echt groot en toch licht en vuurvast: een kom voor allerlei keukentaken, bv. voor het kneden van deeg, het maken van knoedels, het schoonmaken van groenten, als grote slakom, als fruit- of broodmand. Ook geschikt als schoonmaak- en afwasbak op het terras of in de tuin. Deel 7 l. Hoogte 11 cm, Ø 40 cm. Gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen