Riess

Riess Koekenpan Email

Volume 2,5 liter
Exclusief
Riess
Riess Koekenpan Email
Volume 2,5 liter
  € 46,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Emaille voor de professionele keuken herkent u aan de kwaliteit van het email - en aan de gekozen kleurencombinatie. Zwart van buiten, kobaltblauw van binnen: zo zijn potten, pannen en braadpannen voor restaurantkeukens altijd gemaakt. De firma Riess in Oostenrijk produceert dit kookgerei exclusief voor Manufactum.

  Historisch kookgerei. Van Riess in Neder-Oostenrijk

  In dit ontwerp - zwart aan de buitenkant, kobaltblauw aan de binnenkant - was het ooit voorbehouden aan professionele koks.

  Stoven, braden, (over)bakken.

  Met hun diepgetrokken grepen die buiten de vorm uitsteken, kunnen deze koekenpannen nog veilig met ovenwanten of ovenhandschoenen worden vastgepakt als ze rechtstreeks uit de oven zeer heet zijn. De koekenpannen van Riess in Neder-Oostenrijk zijn aan de binnenkant kobaltblauw en aan de buitenkant zwart geëmailleerd. Deze kleurencombinatie was vroeger voorbehouden aan professioneel kook- en braadgerei.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20392

   Professioneel kookgerei, zwarte buitenkant, kobaltblauwe geëmailleerde binnenkant. Diep getekend. De grote, rechthoekige braadslee kan worden gebruikt als bak- en braadpan en als braadpan. Zonder deksel.
   Volume 2,5 l. Lengte 26,5 cm, breedte 24 cm, hoogte 7,5 cm. Binnenmaat 22 × 22 cm. Gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten