Riess

Riess beker

Kobaltblauw interieur
Exclusief
Riess
Riess beker
Kobaltblauw interieur
  Kobaltblauw interieur
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Emaille voor de professionele keuken herkent u aan de kwaliteit van het email - en aan de gekozen kleurencombinatie. Zwart van buiten, kobaltblauw van binnen: zo zijn potten, pannen en braadpannen voor restaurantkeukens altijd gemaakt. De firma Riess in Oostenrijk produceert dit kookgerei exclusief voor Manufactum.

  Mooie mok. Van email

  Deze mokken komen van Riess en zijn afgewerkt op de beproefde manier. Zoals bij alle steelpotten zijn de kraalranden op de bovenrand rondom dubbel geëmailleerd voor extra bescherming. Als u de potten buiten gebruikt, op de camping of in het tuinhuisje, kunt u ze zelfs op de barbecue of op het vuur zetten om er rechtstreeks koffie in te zetten (cowboykoffie). In de keuken zijn ze geschikt voor alle soorten fornuizen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30556

   In de klassieke kleurencombinatie zwart/kobaltblauw. Geëmailleerd plaatstaal. Gemaakt in Oostenrijk. Volume 375 ml. Hoogte 8,5 cm, Ø 9 cm. Gewicht 170 g.
   Zwart aan de buitenkant, kobaltblauw aan de binnenkant.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten