Menu
Manufactum

Rendier Leren Portemonnee Hoog formaat

Manufactum
Rendier Leren Portemonnee Hoog formaat
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Uit het langdurige partnerschap met sommige fabrikanten komen vaak speciale coproducties voort. De triggers hiervoor zijn heel verschillend. In dit geval was het prachtige rendierleer de aanleiding voor een kleine serie portefeuilles die wij in samenwerking met de fijne timmerman Ulbrich produceren. En vanwege het gemeenschappelijke streven om zoveel mogelijk uitsluitend natuurlijke materialen te gebruiken, zijn de portefeuilles in alle onderdelen, behalve de zijwangen van het muntvak en het raster, gemaakt van het slijtvaste, soepele rendierleer. Een zeldzaamheid die je alleen bij Manufactum kunt krijgen.

  Soepel en duurzaam. Rendier leren portefeuilles

  Het zachte en soepele rendierleer staat erom bekend dat het ondanks zijn relatief lage gewicht buitengewoon scheurvast en duurzaam is. Het onze komt van "Bölebyns Garveri", een lang gevestigde looierij in Piteå, Zweden, waar al meer dan honderd jaar rendierleer wordt bewerkt. Plantaardig gelooid en aniline geverfd, het leer wordt niet verder behandeld. Van dit zeer aantrekkelijke, natuurlijke leer worden in de fijne kleermakerij van Ulbrich in Opper-Franken portefeuilles gemaakt: De biljetvakken, de vakken voor identiteitskaarten en het muntvak (behalve de zijwangen) zijn ook aan de binnenkant bekleed met rendierleer. De portemonnees vereisen weinig zorg, maar verouderen dan sierlijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21968

   Hoogwaardige portemonnee met acht creditcardvakken, drie ID-vakken (waarvan één met een semi-transparant wit raster, omzoomd en met leer gestikt), twee biljetvakken en een vak voor de harde geldmiddelen, alsmede een geheim vak achter het vak voor de harde geldmiddelen. Rendierleer (dikte 0,8-0,9 mm), plantaardig gelooid en aniline geverfd, herkomst Zweden. Gemaakt in Duitsland. 9 cm breed, 12,5 cm hoog. Gewicht 90 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten