Menu

Rendier figuur

Rendier figuur
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Mobiel

  Karakter dier met een rode neus: Santa's energieke en uiterst behendige supporter.

  Drukkers

  Detoa produceert sinds 1908 houten producten in de Tsjechische stad Albrechtice. In de jaren 1930 begon het bedrijf met de productie van zogenaamde wiebelende of draaiende figuren, die tot op de dag van vandaag niets van hun fascinatie hebben verloren. Voor het honderdjarig bestaan van het bedrijf werden twee van de historische figuren opnieuw uitgegeven - de giraffe en de kikker. Ze worden niet alleen gepresenteerd in het originele schilderij, maar ook met de in die tijd gebruikelijke vierkante voet, waarin de drukknop met zijn onverwoestbare mechanisme is verborgen. Sinds enkele jaren zijn ook de kerstman en het rendier in ons assortiment opgenomen, maar dat zijn recentere figuren.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78015

   Vanaf 3 jaar. Gemaakt van haagbeuk en esdoornhout, met de hand beschilderd. Gemaakt in Tsjechië. Hoogte 13 cm, Ø 5 cm. Gewicht 60 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu