Detoa

Rendier figuur

Detoa
Rendier figuur
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Mobiel

  Karakter dier met een rode neus: Santa's energieke en uiterst behendige supporter.

  Duwzuil

  Detoa maakt al sinds 1908 houten producten in Albrechtice in Tsjechië. In de jaren 1930 begon het bedrijf met de productie van zogenaamde wiebel- of duwfiguren, die tot op de dag van vandaag niets van hun fascinatie hebben verloren. Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf zijn twee van de historische figuren opnieuw uitgebracht - de giraffe en de kikker. Ze worden niet alleen gepresenteerd in hun originele kleuren, maar ook met de vierkante voet die in die tijd gebruikelijk was, waarin de drukknop met zijn onverwoestbare mechanisme verborgen zit. Sinds enkele jaren hebben we ook de kerstman en het rendier in ons assortiment. Dit zijn recentere figuren, maar net zo hardnekkig wiebelig als hun historische metgezellen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78015

   Vanaf 3 jaar. Gemaakt van haagbeuk en esdoornhout, met de hand beschilderd. Gemaakt in Tsjechië. Hoogte 13 cm, Ø 5 cm. Gewicht 60 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen