Bindewerk

Rekeningboek metalen rand

Blanco
Bindewerk
Rekeningboek metalen rand
Blanco
  Blanco
  € 45,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Goed gestructureerd. Noteer de informatie duidelijk.

  In dit rekeningboek kan allerlei informatie op een duidelijke en gestructureerde manier worden genoteerd: Op het werk is het boek bijvoorbeeld geschikt voor notulen of vergadernotities, thuis voor receptenverzamelingen of als gastenboek. De blanco versie kan ook worden gebruikt als een verzameling schetsen. Visueel doet het hier aangeboden Kontorbuch onmiskenbaar denken aan handelsboeken (vandaar de naam); het formaat neigt naar het vierkante (28,5 x 24,5 cm), wat uiterst praktisch is voor omvangrijke archieven. De gelinieerde versie wordt, evenals de grote geruite versie (met vierkantjes van 1 cm), afgebakend door een discrete rode lijn, zodat een kwart van de bladzijde als marge voor correcties kan worden gebruikt. Bovendien is deze scheiding geschikt voor structurerings- en revisiedoeleinden - kernaspecten of vragen kunnen bijvoorbeeld in dit paginagedeelte worden genoteerd. De paginering in alle drie de varianten maakt het gemakkelijker om bepaalde informatie te vinden. Als u aan het begin of het einde van het boek een index met trefwoorden en paginaverwijzingen toevoegt, kunt u in één oogopslag de hele inhoud zien. U kunt het lint ook gebruiken om relevante pagina's te markeren of de plaats waar u het boek het laatst hebt gesloten. Er wordt een zelfklevend etiket meegeleverd voor het labelen van het boek. De 2 mm dikke Texon kaft en de metalen rand rondom maken het boek bijna onverwoestbaar - zelfs bij veelvuldig gebruik en vervoer.

  Met Texon cover.

  Texon is een materiaal van gelatexeerde cellulosevezels dat waterdicht is en daardoor minder gevoelig voor vocht. Het is veel beter bestand tegen mechanische belasting en "delamineert" niet, d.w.z. het valt niet in afzonderlijke lagen uiteen na langdurig gebruik, in tegenstelling tot karton met open randen. Texon wordt voornamelijk gebruikt als ledervervanger in de textiel- en schoenindustrie, maar dient ook als bindmateriaal of, zoals in dit geval, als kartonvervanger.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12892

   192 pagina's, doorlopend gepagineerd. Zeemkleurig, doorgestikt papier van 100 g. 2 mm dikke Texon band met vernikkelde metalen randen rondom. Donkergrijze linnen rug. Met zwarte rubberen sluiting en grijs tekenlint. Lengte 28,5 cm, breedte 24,5 cm. Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen