Menu
terrorists of beauty

Reis- en opbergkoffer tob

terrorists of beauty
Reis- en opbergkoffer tob
  € 25,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Om op te hangen in de douche en om de blokzepen van terrorists of beauty gemakkelijker te vervoeren: het etui is gemaakt van katoen met een netstof waardoor de zijkant aan de lucht kan drogen. De zeep is niet bij de levering inbegrepen.

  terrorists of beauty - Natuurlijke zepen

  terrorists of beauty werd in 2018 opgericht door Mar Navajas Garcia en Natalie Richter in Hamburg. Het idee van de twee vrouwen: Blokzepen van hoogwaardige ingrediënten, regionaal geproduceerd, zonder dierproeven en lange afstanden. Weg met de plastic flessen uit de badkamers!

  De natuurlijke zepen vervangen shampoo, douchegel en gezichtsreiniger. Ze worden met de hand gemaakt in een Noord-Duitse zeepfabriek op een klimaatneutrale manier. De blokzepen bestaan uit slechts 4 tot maximaal 15 natuurlijke ingrediënten. Deze zepen zijn vrij van microplastics en palmolie. Ze worden plasticvrij verpakt met een papieren banderol door een werkplaats voor mensen met een beperking.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207063

   Afmetingen: B 10 × D 1 × H 10 cm
   Gewicht: 45 g
   Materiaal: 100% katoen, machinewasbaar tot 30 °C
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen