Menu

Regenmeter Kristalglas

Regenmeter Kristalglas
€ 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Zo ziet productontwikkeling er bij Manufactum uit. Het is niet ongebruikelijk dat wij onze fabrikanten benaderen met een idee voor een product - of dat zij ons benaderen - en wij werken samen om goede dingen voor ons assortiment te ontwerpen. In het geval van deze regenmeter voor uw tuin, wilden we vooral een alternatief bieden voor de gebruikelijke plastic versies. Het materiaal van keuze: kristalglas. De glazen trechter zit stevig in een houder van weerbestendig gegalvaniseerd staal.

Het regent, het regent. De aarde wordt nat

U kunt het gebruiken ter ondersteuning van meteorologische waarnemingen - maar ook om na te gaan wat de avondlijke regenbui na een lange dag zonneschijn werkelijk voor de tuin heeft gedaan (beregend of niet?). In deze sterk vereenvoudigde versie van Hellmann's ombrometer uit 1886 komt een streepje op de millimeterschaal van de glazen cilinder overeen met de hoeveelheid neerslag die per vierkante meter in liters is gevallen.

Productinformatie

Artikel nummer 83513

Gegalvaniseerde stalen staaf (8 mm Ø), lengte 137 cm. Kristallen glazen trechter, hoogte 21 cm, max. 12 cm Ø. Gewicht 1,2 kg. Glazen trechter niet vorstbestendig.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu