Menu

Regenmeter Kristalglas

Regenmeter Kristalglas
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Zo ziet productontwikkeling er bij Manufactum uit. Het is niet ongebruikelijk dat wij onze fabrikanten benaderen met een idee voor een product - of dat zij ons benaderen - en wij werken samen om goede dingen voor ons assortiment te ontwerpen. In het geval van deze regenmeter voor uw tuin wilden we vooral een alternatief bieden voor de gebruikelijke plastic versies. Het gekozen materiaal: kristalglas. De glazen trechter zit goed in een houder van weerbestendig gegalvaniseerd staal.

  Het regent, het regent. De aarde wordt nat

  Je kunt het gebruiken ter ondersteuning van meteorologische waarnemingen - maar ook om uit te zoeken wat de avondbui na een lange dag zon werkelijk heeft gedaan voor de tuin (beregening of niet?). In deze sterk vereenvoudigde versie van Hellmanns ombrometer uit 1886 komt één streepje op de millimeterschaal van de glazen cilinder overeen met de hoeveelheid neerslag die per vierkante meter is gevallen in liters.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83513

   Gegalvaniseerde stalen staaf (8 mm Ø), lengte 137 cm. Kristallen glazen trechter, hoogte 21 cm, max. 12 cm Ø. Gewicht 1,2 kg. Glazen trechter niet vorstbestendig.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu