Menu

Rechte herenjeans

Denim
Rechte herenjeans
Denim
  Denim
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Spijkerbroek. Gelaserd en behandeld met ozon.

  Een echte jeansklassieker met een normale taille en rechte pijp. De effen denim is geweven van biologisch katoen en heeft een dicht oppervlak. De schering van de stof is geverfd met zuivere indigo, zonder het gebruik van zwavel. De stof, die chloorvrij is en op milieuvriendelijke wijze is afgewerkt, vertoont een gedragen uiterlijk met een licht contrast tussen medium licht- en donkerblauw.

  Minder is meer. goodsociety

  De jeans van het Hamburgse label goodsociety zijn altijd al anders geweest. Waar gewoonlijk grote hoeveelheden grondstoffen worden verbruikt en vaak weinig milieuvriendelijke middelen worden gebruikt bij de productie, gaat goodsociety sinds de oprichting in 2007 volledig uit van het principe: less is more. Met indigo geverfde jeans worden niet behandeld met zwavel en alle jeans worden gewassen zonder chloor en andere milieubelastende stoffen. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Het wordt gesponnen en geweven in Italië. Het snijden, afwerken, wassen en afwerken gebeurt in een fabriek in Tunesië die een voorbeeldige structuur heeft en voldoet aan de hoogste ecologische en sociale normen. Zelfs voor de details wordt gezorgd op goodsociety: Knopen en klinknagels zijn meestal gemaakt van gerecycleerd metaal, de labels zijn gemaakt van veganistische stoffen, en beide komen uit Italië, net als de denim.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 29318

   100% katoen. Metalen knop en klinknagel. Gemaakt in Tunesië. Denim 12 oz.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen