Menu

Recht Scheermes

Recht Scheermes
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Merkur Scheerapparaat

Merkur is een van die Solingse smederijen die gespecialiseerd zijn in een groep staalwaren: Hier is het de oude, stalen scheermesjes voor dubbelzijdig. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermessen, maar ze zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermessen met een zwenkkop.

Productinformatie

Artikel nummer 67150

Een klassieker uit de jaren 1920: Merkur produceert deze schaaf al sinds 1923. Het lange, slanke handvat heeft de karakteristieke kruiskartel en ligt stevig in de hand. Kam en deksel van gegoten zink, handvat van messing. Alle onderdelen zijn glanzend verchroomd. Met één mes.
Lengte 10,5 cm. Gewicht 60 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu