Naseweiss

Race Auto Rubber Motor

Naseweiss
Race Auto Rubber Motor
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zet je voet neer

  Deze driewielige racewagen, waarvan het milieuvriendelijke aandrijfconcept zorgt voor een snelle acceleratie, komt uit de autostaat Baden-Württemberg. Wanneer u hem in werking wilt stellen, haakt u de rubberen band die hem aandrijft in een pin op de achterste as en draait u hem vast door de as op te rollen. Bij het loslaten duwt de riem terug in zijn oorspronkelijke positie en katapulteert de racewagen, waarvan de vorm doet denken aan Amerikaanse dragsters, een goede 15 meter. Omdat hij niet te sturen is, moet je bij de start goed mikken zodat hij op de baan blijft.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40035

   Vanaf 6 jaar. Wielen en rompfineer, as, dissel en bal beukenhout, elastiek en ringen. Gemaakt in Duitsland. 8 cm hoog, 29 cm lang, 11 cm breed. Gewicht 230 g. Geleverd met gedetailleerde instructies.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen