Die Schmiede, Johannes Limmer

Raamgreep ijzer

(1 stuk)
Die Schmiede, Johannes Limmer
Raamgreep ijzer
(1 stuk)
  € 87,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Uit Beieren. Gesmeed ijzer.

  Deze deurkrukken komen uit een smederij die al meer dan 100 jaar door de derde generatie van de familie wordt gerund. Al meer dan twee decennia leggen zij zich toe op de ambachtelijke productie van ijzeren deur- en raambeslag - zonder de moderne productieprocessen uit het oog te verliezen. De basis zijn bijvoorbeeld vormstukken die met behulp van computergestuurde draaibanken en lasersnijtechnologie met constante precisie in massa kunnen worden geproduceerd. Het latere smeedwerk wordt echter, zoals altijd, met de hand gedaan.

  En pas dan, tijdens het smeden in open matrijs, worden de werkstukken door de vaardige hand van de ervaren smid geperfectioneerd - zowel qua vorm als qua kleur en oppervlaktestructuur, die beide sterk beïnvloed worden door de temperatuur tijdens het smeden. Ten slotte worden de deurkrukken, nadat ze zijn afgekoeld, gelakt in een speciaal voor dit doel ontwikkeld procédé, waarbij zich aan de binnenkant een laag vormt die beschermt tegen corrosie, maar die niet zichtbaar of voelbaar is. Voor buitengebruik kunnen de deurensets alleen met constante zorg worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21785

   Bijpassende ijzeren deurklink set. 1 Gesmeed stalen raamhendel. Lengte handvat 9 cm, Ø max. 1,5 cm. Rozet 7,5 x 3 cm, hartafstand gat 4,3 cm. Gewicht 170 g. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen