Menu

R. M. Williams Chelsea Boot Heren

Zwart
R. M. Williams Chelsea Boot Heren
Zwart
Zwart
549,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Gerold leer voor de beste pasvorm.

Het bovendeel van deze Goodyear welted Chelsea laars is gemaakt uit één stuk leer dat door fulling is gevormd - u kunt dat zien aan de fulling rand op de wreef. Op die manier wordt het leer minder samengedrukt bij het lopen, wat de pasvorm verbetert en het draagcomfort verhoogt. De hielen worden van binnenuit vastgespijkerd, en de naden, die met wasdraad zijn gemaakt, worden vervolgens extra dichtgemaakt met hete was. Twee stevige lussen maken het gemakkelijk om aan te trekken.

Geprobeerd en getest in de outback. Schoenen van R. M. Williams

Gedurende zijn hele schoenmakerscarrière werd Reginald Murray Williams, oprichter van R. M. Williams, gedreven door één principe: "Ik geef niet om kwantiteit, ik wil kwaliteit". Een claim waarvan de naleving elke dag op de proef werd gesteld - in de outback. Daar, bij dagelijks gebruik onder de zwaarst denkbare omstandigheden, bewezen zijn rij- en werklaarzen zich zo goed dat de naam R. M. Williams al snel synoniem werd met het beste schoeisel in Australië. En het bedrijf, dat zijn schoenen nog steeds in Adelaide produceert, houdt zich ook vandaag nog aan deze eis.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 67532

Bovenmateriaal koeienhuid (dikte 1,3-1,5 mm). Kalfslederen voering, plantaardig gelooid, niet geverfd. Binnenzool van koeienhuid. Rubber buitenzool. Kurkballing, gewrichtsveer glasvezel. Leren opbouwhak met rubberen zool.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu