Primus®

Primus® kampvuur kookset

Primus®
Primus® kampvuur kookset
  € 119,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kookgerei. Het juiste ding

  Potten en pannen voor onderweg moeten doordacht ontworpen, ruimtebesparend en robuust zijn. Deze kookset van Primus® bestaat uit twee pannen met bijpassende deksels die een geïntegreerde lekbak hebben en een pan met een aluminium bodemplaat die voor een gelijkmatige warmteverdeling zorgt. Potten en pannen kunnen in elkaar worden gestapeld voor transport. Daartoe worden de handvatten van de pan tegen de wand van de pan gevouwen, het handvat van de pan onder de bodem van de pan en wordt alles opgeborgen in de meegeleverde tas - tot het volgende basiskamp is bereikt. Gemaakt van robuust, roestvrij staal, zult u er jarenlang mee kunnen sudderen en sissen.

  Primus®. Beste in zijn klasse voor stad en land.

  Slechts vijf jaar nadat het eerste roetvrije en draagbare paraffinekooktoestel het levenslicht zag in de werkplaats van de Zweedse ingenieurs Lindqvist en Svenson, mocht het al op de eerste expeditie en steeg het in 1897 met Salomon August Andrée, Knut Frænkel en Nils Strindberg in een gasballon op naar de Noordpool. Sindsdien is een Primus® kooktoestel mee geweest op elke grote expeditie, of het nu was met Roald Amundsen op een expeditie naar de Zuidpool, met Edmund Hillary en Tenzing Norgay op de Mount Everest of met Göran Kropp op de fiets naar de Himalaya. Sindsdien heeft Primus® kooktoestellen ontwikkeld voor de meest uiteenlopende toepassingen, voor bergbeklimmers of solowandelaars. Een van de laatste ontwikkelingen bij Primus® is de Eta-technologie. Deze technologie verdubbelt bijna het rendement in vergelijking met conventionele fornuizen (het is bijna 80 procent), wat brandstof, ergo grondstoffen, kosten en bagage bespaart. De Primus® fornuizen zijn gemakkelijk te hanteren en te onderhouden, alleen de Primus® OmniFuel heeft wat oefening nodig, en ze zullen lange tijd betrouwbaar dienst doen. In het (zeldzame) geval van een reparatie of slijtage heeft de fabrikant een respectabele voorraad reserveonderdelen - zelfs voor oudere modellen. En als uw Primus® kooktoestel, tegen de verwachting in, niet kan worden gerepareerd, kunnen de afzonderlijke onderdelen ervan meestal worden hergebruikt voor nieuwe producten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14975

   18/8 roestvrij staal. Gemaakt in China. De handgrepen van het deksel en de pan hebben een extra lederen vlag op het handvat. In een transporttas.
   De set bestaat uit: pan met aluminium bodem. Ø 21 cm, hoogte 5,5 cm, inhoud 1,1 l, gewicht 410 g. Grote pot met deksel. Ø 16 cm, hoogte 9 cm, volume 1,7 l, gewicht 310 g. Kleine pot met deksel. Ø 13,5 cm, hoogte 7 cm, volume 0,9 l, gewicht 225 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen