Menu

Pot roestvrij staal

1,9 L
Pot roestvrij staal
1,9 L
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vier om uit te kiezen.

Afhankelijk van het volume, voor groenten en aardappelen, als braadpan voor vlees of voor pasta, soepen, stoofschotels, enz. De 9-liter pot is geschikt voor grote gezinnen.

Energiebesparend koken. Silampos voor Manufactum

Opmerkelijk aan deze dikwandige roestvrijstalen potten is dat zij in Europa worden gemaakt - om precies te zijn: in Portugal, en wel in het noorden van het land in een klein stadje ten zuidoosten van Porto. Opmerkelijk is ook dat zij u uitdrukkelijk uitnodigen om voedsel te bereiden op een energiebesparende manier. Dit komt doordat niet alleen de bodem, maar het hele lichaam van de pan is opgebouwd uit drie lagen met een kern van aluminiumlegering en buitenlagen van roestvrij staal, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en lang kan worden bewaard. Daarom is het voldoende de kookplaat op niet meer dan een matig vuur te zetten - zelfs als het recept vereist dat vloeistoffen snel aan de kook worden gebracht of dat stukken vlees worden dichtgeschroeid. De fabrikant raadt zelfs aan potten en pannen enkele minuten voor het einde van het kookproces volledig van de kookplaat te verwijderen om de in het materiaal opgeslagen restwarmte volledig te benutten. De potten en pannen zijn gemaakt van voedselveilig 18/10 roestvrij staal aan de binnenkant, maar hebben een speciale ferromagnetische coating aan de buitenkant, zodat ze ook zonder problemen op inductiefornuizen kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn de handgrepen van de pannen met hun kleine uitsparing aan de onderkant (als koudebrug) geoptimaliseerd voor gebruik op de open vlam van het gasfornuis.
In deze professionele versie is het kookgerei in Portugal alleen verkrijgbaar bij de horeca-groothandel - en in Duitsland nu ook exclusief bij Manufactum. Het bedrijf Silampos is opgericht in 1951 en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd als specialist in roestvrij staal. De eerste snelkookpan van Portugese makelij veroorzaakte een sensatie in de jaren zestig.

Productinformatie

Artikel nummer 25436

Gemaakt van 18/10 roestvrij staal, vervaardigd in Portugal. Met deksel. De handvatten zijn geklonken. Kan worden gereinigd in de vaatwasser.
Volume 1,9 l. Ø 17,5 cm, hoogte 10 cm. Gewicht 830 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu