Volker Lang Accessoires

Portemonnee hertenleer groot

Zwart
Exclusief
Volker Lang Accessoires
Portemonnee hertenleer groot
Zwart
  Zwart
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Wij hebben niet alleen een langdurige samenwerking met Volker Lang, maar streven er ook naar de waardevolle natuurlijke materialen te gebruiken op een manier die de hulpbronnen spaart. Bij de hertenleren goederen in ons assortiment worden de afzonderlijke gesneden delen zo plaatsbesparend op het leer gerangschikt dat er nauwelijks resten overblijven. Zo kunnen van het zachte leer naast tassen ook portefeuilles worden gemaakt.

  Een voor vele dingen. Portemonnee met een swing stop.

  Om het alleen als tas te gebruiken zou het geen recht doen. Aan de ene kant is het veel te mooi om in je handtas te bewaren en door het zachte hertenleer ligt het zo prettig in de hand. Aan de andere kant maakt zijn formaat (en de 5 cm diepe bodem) het een ideale vervanging voor een handtas wanneer u 's avonds naar een restaurant of de opera gaat. De portefeuille is ongevoerd, maar heeft twee platte vakken aan de zijkanten, bijvoorbeeld voor creditcards, waarvan de naden aan de buitenkant zichtbaar zijn als sierstiksels. De sluiting van geborsteld roestvrij staal is gemaakt met de voor Volker Lang typische bolletjes, die ook worden gebruikt op de handtassen met twee sluitingen in ons assortiment.

  Zacht en toch veerkrachtig. Hertenleer goederen van Volker Lang.

  De ontwerpen van Volker Lang worden in vorm en functie gekenmerkt door een reductie tot het essentiële. Dit betekent dat zijn lederen accessoires niet alleen op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd, maar ook op elegante wijze ontsnappen aan modetrends en zo langdurige metgezellen worden. De selectie van de materialen volgt de criteria van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, en ze worden verwerkt in traditionele fijnstikateliers. Hertenleer is bijzonder duurzaam. De chroomgelooide hertenhuid komt uit de VS. Het heeft een karakteristiek nerfpatroon, is zeer zacht, maar toch duurzaam en scheurvast, en wordt gekenmerkt door een uiterst soepel en natuurlijk gevoel. Het witstaarthert is verre van een bedreigde diersoort: het is de meest voorkomende hertensoort in Noord-Amerika, die leeft in de grote bossen van New England, op de prairies, in de moerassen van Florida, maar ook in Arizona of Mexico. Volker Lang maakt speciaal voor ons tassen en portefeuilles van dit hertenleer. Daarbij wordt het kostbare leer zo plaatsbesparend gesneden dat er nauwelijks resten overblijven - het is dus mogelijk dat tas en portefeuille van hetzelfde dier afkomstig zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202845

   Hertenleer (dikte 1-1,3 mm) chroomgelooid, afkomstig uit de VS. Ongevoerd. Met een gesp van geborsteld staal over de hele breedte. Binnenin 2 kleine zijzakken. Gemaakt in Tsjechië. Kleur zwart. B 15 × H 14,5 × D 5 cm. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten