Lindner Porzellanfabrik

Porseleinen scheerkom

Wit
Lindner Porzellanfabrik
Porseleinen scheerkom
Wit
  Wit
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ligt goed in de hand. Scheerkroes.

  Een kroes is een elementair instrument voor nat scheren: alleen daarin kunnen een goede scheerzeep of scheercrème en een kwast - bij voorkeur van echt dassenhaar - het fijne, romige schuim produceren dat een huidvriendelijke en grondige scheerbeurt mogelijk maakt. Deze porseleinen scheerkom, gemaakt in Duitsland volgens historische modellen, ligt uiterst comfortabel in de hand. Vormen aan de zijkant van het handvat zorgen ervoor dat de kom stevig kan worden vastgehouden. Dankzij de ribbels is het ook heel gemakkelijk om scheerschuim op te kloppen.

  Lindner. Wat duurt is porselein

  De productiviteit van de Lindner-porseleinfabriek in Küps in Opper-Franken is opmerkelijk: er is waarschijnlijk niets dat zij niet al uit porselein heeft gegoten. Een blik in de Lindner-hallen bevestigt deze veronderstelling onmiddellijk. Sinds de oprichting van het bedrijf eind jaren twintig zijn alle porseleinmallen daar zorgvuldig opgeslagen. De voorraad is uitgegroeid tot meer dan 30.000 porseleinen mallen. Veel ervan hebben al verzamelwaarde; sommige hebben een traditioneel ontwerp, andere zijn tijdloos modern en kunnen allemaal op elk moment opnieuw worden gebruikt, als de klant dat wenst. Lindner is niet onder de indruk of zelfs maar beperkt door categorieën. Van vingerhoeden en spaarpotten tot koffie- en serviesgoed en badkameraccessoires, het assortiment omvat alles wat denkbaar is - en wordt elk jaar aangevuld met nieuwe producten.

  Dit uitgebreide assortiment heeft de hoge kwaliteitsnormen van Lindner niet veranderd. Waar andere fabrikanten vertrouwen op geautomatiseerde processen ten gunste van grote volumes, blijft Lindner voortbouwen op traditioneel vakmanschap, dat inherent is aan de ervaring en knowhow van generaties. In plaats van het bakproces te verkorten of zelfs te combineren, krijgt de ruwe massa van kaolien, veldspaat en kwarts de tijd die het nodig heeft om in ongeveer 100 arbeidsgangen hoogwaardig porselein te worden. Alleen al het eerste vuur op 900 tot 1.000 °C duurt ruim 20 uur. Na het glazuren wordt het lichaam een tweede keer gebakken op 1.400 °C, opnieuw gedurende enkele uren. Alleen dan komt er een "wit goud" uit de oven dat deze naam echt verdient. Als u het net zo zorgvuldig behandelt en bewaart als Lindner zijn werkvormen, zult u er levenslang plezier van hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204724

   Lengte 14 cm, breedte 9 cm, hoogte 6,5 cm. Gewicht 390 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen