Kovap

Porsche Diesel Master 419

Kovap
Porsche Diesel Master 419
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Met zijn motorkap die doet denken aan het voorhoofd van een potvis, de bekleding die de lijn volgt en het felrode lakwerk beantwoordt de Porsche-Diesel Master 419 volledig aan het beeld dat door degenen die hem in het veld hebben zien werken, met de naam Porsche wordt geassocieerd - op een schaal van 1:1. Het origineel dat vanaf 1961 werd gebouwd markeert in feite het einde van een lange tractortraditie die begon in 1916 met Ferdinand Porsche en eindigde in 1963 toen Porsche-Diesel GmbH de productie stopzette.

  Rijk aan details en zorgvuldig gemaakt. Tinnen speelgoed uit Europa

  Wij worden niet moe te benadrukken hoe klein het aandeel van het in Europa vervaardigde mechanische tinnen speelgoed is en binnenkort volledig zal verdwijnen. Sinds de verplaatsing van bijna alle tinnen speelgoedproductie naar het Verre Oosten, zijn de resterende fabrikanten in dit land (net als in de rest van Europa) vaak aan hun lot overgelaten. Wij hebben enkele van hun producten verzameld: historische auto- of tractormodellen en bijbehorende aanhangers of een kabelbaan. Voor de trekkers heeft de firma Kovap in Nový Hrádek in Tsjechië oude werktuigen gedeeltelijk gereactiveerd en monteert voor ons weer stalen velgen in plaats van kunststof velgen. Alle voertuigen en aanhangers zijn in schaal 1:25, dus ze passen op modelspoorbanen in schaal 1:22,5. Sommige klassiekers die decennia lang werden geproduceerd, zoals de Calculation Ape Consul, zijn praktisch verdwenen - we hebben alleen een fabrikant in India gevonden die ze nog produceert.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79504

   Porsche-Diesel Master 419 in schaal 1:25. Gelakt plaatstaal, rubberen wielen. Versnellingsbak met veermechanisme (3 versnellingen vooruit, neutraal en achteruit) met vierkant sleutelmechanisme. Met een handrem. Gemaakt in Tsjechië. Hoogte 9 cm, breedte 9 cm, lengte 16 cm. Gewicht 480 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen