Leinenweberei Hoffmann

Polijstdoek

Leinenweberei Hoffmann
Polijstdoek
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor glans en glorie

  Linnen poetsdoeken werden vroeger gemaakt voor professioneel gebruik, totdat microvezeldoeken ze verdrongen. Deze poetsdoek is afkomstig van Leinenweberei Hoffmann in Lausitz, die voor dit doel drooggesponnen ruw linnen garen weeft tot een doekweefsel. Daardoor is het garen niet zo stevig en glad, maar eerder volumineus, en met een fijnheid van Nm 9,5 ook vrij sterk. De doek is dienovereenkomstig robuust; het ruwere oppervlak in combinatie met het vermogen van het linnen om veel vocht op te nemen maakt het perfect voor het drogen en polijsten van gladde, glanzende oppervlakken van glas zoals spiegels of ramen, keramiek, metaal of chroom. Niet geschikt voor delicate geverfde oppervlakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12030

   100% linnen, ongeverfd, herkomst Europa. Basisgewicht 284 g/m². Garengetal Nm 9,5. Machinewasbaar tot 60 °C. Krimp 3%. Niet geschikt voor de droger. Gemaakt in Duitsland. 40 x 40 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen