Manufactum

Polijstborstel geitenhaar

Licht
Manufactum
Polijstborstel geitenhaar
Licht
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  De beste schoenpoetser. Handwerk uit Zweden

  Zoals bij elk ander ambacht wordt schoenpoetsen efficiënter en gemakkelijker wanneer het juiste gereedschap beschikbaar is. Naast de juiste schoenpoets, zijn goede borstels het begin en einde van schoenverzorging. Wij laten deze borstels maken in een Zweeds bedrijf, en alle werkstappen worden met de hand uitgevoerd volgens de beproefde penseeltraditie. Ook de rand van zuiver natuurlijk haar wordt met de hand getrokken en zorgvuldig vastgezet met roestvrijstalen draden. De borstelharen zitten dus permanent vast aan het borstellichaam van geolied hout en kunnen niet gemakkelijk losraken. Het hout, ook uit Zweden, vertoont zelfs na jaren gebruik geen scheuren, de draad geen roest. Wij bieden de juiste borstel voor elke stap van het schoenpoetsen: een vuilborstel met robuuste arenga-haren, een borstel voor het aanbrengen van schoenpoets, een glansborstel en tenslotte, voor de hoogglans, een bijzonder zachte poetsborstel met geitenhaar. Behalve de vuilborstel zijn de borstels verkrijgbaar met donkere of lichte haren - voor donkere of lichte schoenen. De borstels worden gemaakt in de eigen werkplaats van het bedrijf, waar vooral mensen met een visuele handicap werken, en deels in samenwerking met een Estse blindenvereniging.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15588

   Voor die speciale glans. Verkrijgbaar met donkere of lichte haren. Geitenhaar trimmen, met de hand getrokken. Trimlengte 2,5 cm. Lichaam gemaakt van geolied eikenhout. Lengte 15,5 cm, breedte 6 cm. Gewicht 95 g. Gemaakt in Zweden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten