Menu

Pocket Balpen Messing

Pocket Balpen Messing
€ 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Edele eenvoud, stille grootsheid

Dit formidabele reis- en zakschrijfinstrument komt uit Japan. Het behoort tot die zeldzame soort gebruiksvoorwerpen waarvan je je kunt afvragen waarom we er zelf niet lang geleden op gekomen zijn, vooral omdat het niet veel meer is dan een variatie op het klassieke potloodverlengstuk. Een variatie, echter, waar we onze hoed voor afnemen: Een kleine huls van verchroomd staal bevat een korte biros die verdwijnt wanneer hij niet wordt gebruikt in een messing huls voorzien van een clip en een messing oogje, dat 1) de pen die aan de achterkant is bevestigd verlengt en er een volwaardig schrijfinstrument van maakt, 2) de pen beschermt en 3) kleding beschermt tegen verontreiniging.
De zakbiros is voorzien van een Japanse vulling die met zijn nikkelzilveren punt met een diameter van 0,5 mm en een schrijfbreedte van 0,2 mm bij uitstek geschikt is voor aantekeningen in notitieboekjes of kalenders van klein formaat en dienovereenkomstig zuinig in het gebruik is. Naast de zakbiros bieden wij ook de bijpassende navulling als vervangende vulling aan.

Let op:

Als gevolg van oxidatieprocessen krijgt het messing oppervlak tijdens het gebruik snel een patina.

Productinformatie

Artikel nummer 203626

Biros met een Japanse vulling met nikkelzilver punt (Ø 0,5 mm), schrijfbreedte 0,2 mm. Greep gemaakt van cederhout. Messing loop en ringoog, hoogglans gepolijst. Stalen vat, blank gelakt. Lengte gesloten 10 cm, klaar om te schrijven 14 cm. Gewicht 18 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu