Menu
Ploskorez

Platte snijder roestvrij staal

Breed
Ploskorez
Platte snijder roestvrij staal
Breed
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Het gereedschap van de zelfvoorzienende. Russische platte snoeier.

  Ten oosten van Moskou bevindt zich dit tuingereedschap, en het is alomtegenwoordig in de Russische volkstuinen. De vorm van het blad maakt een zeer zachte, want slechts oppervlakkige, bewerking van de bodem mogelijk - zonder het bodemleven aan te tasten of de bodemstructuur te veranderen.

  Wieden, schoffelen, bewerken.

  Deze zogenaamde platte frees is ook een zeer veelzijdig tuingereedschap. Als het blad bijvoorbeeld naar de grond wijst, wordt het gebruikt voor grondig losmaken en schoffelen, en zelfs groter geworden onkruid kan dan gemakkelijk worden verwijderd. Als het blad 180° wordt gedraaid, kan het gereedschap worden gebruikt als een "schop", d.w.z. een duwschoffel die van het lichaam af over de grond wordt geduwd en waarmee ondiep wortelend onkruid bijzonder krachtig kan worden aangepakt. Wildgroei of groter onkruid kan in een zijwaartse beweging worden "gezeefd", minder hardnekkig, ondiep wortelend onkruid kan zonder veel moeite worden ondergraven (bovengrondse plantendelen kunnen worden achtergelaten als organische meststof). Voor het ophogen van groenteplanten wordt het blad 90° gedraaid, zodat het lange snijvlak vlak ligt.

  Ergonomisch werken.

  Wij bieden de vlakke snijder in twee versies aan. In de bredere versie kan het blad in drie verschillende hoeken worden gezet, zodat de positie ook aan de lengte van de gebruiker kan worden aangepast. Ook de vorm van het berkenhouten handvat draagt bij tot vermoeidheidsvrij werken. Het is rechthoekig, niet rond, en gemakkelijk vast te pakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26515

   Geschikt voor alle grondsoorten, ook voor zware bodems. Lemmet en schroeven van roestvrij staal. Handvat berkenhout (herkomst Rusland). Gemaakt in Rusland.
   Breed. Blad drievoudig verstelbaar in helling. Koplengte 14 cm, breedte 13 cm. Totale lengte 1,37 m. Gewicht 840 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen