Menu

Platte snijder roestvrij staal

Breed
Platte snijder roestvrij staal
Breed
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Het gereedschap van de zelfvoorzienende. Russische platte snoeier.

Ten oosten van Moskou ligt dit tuingereedschap, en het is alomtegenwoordig in Russische volkstuinen. De vorm van het blad maakt het mogelijk de bodem op een zeer zachte, want slechts oppervlakkige manier te bewerken - zonder het bodemleven te verstoren of de bodemstructuur te veranderen.

Wieden, schoffelen, bewerken.

Deze zogenaamde platte snijder is ook een zeer veelzijdig tuingereedschap. Wanneer het blad bijvoorbeeld naar de grond wijst, wordt het gebruikt om grondig los te maken en te schoffelen, en zelfs groter geworden onkruid kan dan gemakkelijk worden verwijderd. Als het blad 180° wordt gedraaid, kan het werktuig worden gebruikt als "schop", d.w.z. als duwschoffel die van het lichaam af over de grond wordt geduwd en kan worden gebruikt om ondiep wortelend onkruid op een bijzonder krachtige manier aan te pakken. Wildgroei of groter onkruid kan met een zijwaartse beweging worden "gezeefd", minder hardnekkig onkruid met ondiepe wortels kan zonder veel moeite worden ondergemaaid (bovengrondse plantendelen kunnen worden achtergelaten als organische meststof). Voor het ophopen van groenteplanten wordt het mes 90° gedraaid, zodat het lange snijvlak vlak ligt.

Ergonomisch werken.

Wij bieden de platte snijder aan in twee versies. In de bredere versie kan het blad in drie verschillende hoeken worden gezet, zodat de stand ook kan worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Ook de vorm van het berkenhouten handvat draagt bij tot werken zonder vermoeidheid: het is rechthoekig, niet rond, en ligt gemakkelijk in de hand.

Productinformatie

Artikel nummer 26515

Geschikt voor alle grondsoorten, ook voor zware gronden. Lemmet en schroeven van roestvrij staal. Handvat berkenhout (oorsprong Rusland). Gemaakt in Rusland.
Breed. Blad drievoudig verstelbaar in helling. Koplengte 14 cm, breedte 13 cm. Totale lengte 1,37 m. Gewicht 840 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu