Neogrün

Plasticine Set van 4 basiskleuren

Set van 4 blikken
Neogrün
Plasticine Set van 4 basiskleuren
Set van 4 blikken
  € 19,90Basisprijs: € 41,46/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De wereld begrijpen. En geef het een nieuwe vorm

  Het kneden van een massa zit als het ware in het bloed van kinderen. Maar op het laatst wanneer het lieve kind de gepureerde aardappelwortels misbruikt als boetseerklei, wordt het duidelijk: er is een verstandig (en schoon) alternatief nodig.

  Deze kleurrijke boetseerklei is aangenaam zacht, zodat zelfs onervaren, minder sterke kinderhanden het perfect kunnen vormen. Het is echter niet te zacht, zodat het zijn vorm behoudt - totdat het beeld met een welgemikte "klop" weer wordt vrijgemaakt voor nieuwe creaties.

  Vormgeven met de handen wekt de creativiteit van het kind en laat een nieuwe, fantasierijke wereld ontstaan. De kinderen trainen spelenderwijs hun perceptie ("Hoe ziet een varken eruit?") en hun zintuiglijke en fijne motoriek.

  Van hand tot mond. Biologisch gecertificeerd

  Kinderen zijn geboren ontdekkers en ontdekkers. Bij hun verkenningen geven zij alles en kauwen op de Objekten van hun belangstelling niet minder dan volwassenen op inzichten en bevindingen. Vooral jongere kinderen stoppen graag enthousiast gereedschap en materiaal in hun mond (over neuzen en oren wordt hier beleefd niet gesproken).

  Eetbare boetseerklei is zeker niet het echte doel, maar toch moet speelgoed dat geschikt is voor kinderen onschadelijk zijn voor de gezondheid. Voor deze boetseerklei voor kinderen in natuurlijke primaire kleuren worden alleen grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt en plantaardige kleurstoffen gebruikt; het is vrij van petrochemische stoffen, parabenen, palmolie en aluin.

  neogroen. Natuurlijke producten volgens NCP-vegan standaard.

  Volgens hun eigen verklaring hebben zij een "passie voor het milieu, creativiteit en onderzoek": Dr. Alexander Hilo en Enrico Nickel. De respectvolle en duurzame omgang met mens en natuur staat centraal in hun werk. De twee grondleggers van neogrün richten zich dan ook op speelgoed dat wordt vervaardigd op een manier die grondstoffen spaart, onschadelijk en creatief kan worden gebruikt en tegelijkertijd 100% biologisch afbreekbaar is.

  De neogrün producten zijn gecertificeerd volgens de NCP vegan standaard (Nature Care Product vegan). Om dit certificaat te ontvangen moet aan veeleisende criteria worden voldaan, waaronder:

  • Uitsluitend grondstoffen uit natuurlijke/plantaardige bronnen zoals vermeld in de NCP-norm.

  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten

  • Geen radioactieve bestraling

  • Geen schadelijke/milieugevaarlijke verbindingen

  • Geen dierproeven

  • Herbruikbare/recycleerbare verpakking

  De enige domper die we niet willen verbergen: Om hun hoge kwaliteit op lange termijn te kunnen garanderen, worden de boetseerklei en vingerverf geleverd in bekers van polypropyleen (PP). Toch is dit polypropyleen aantoonbaar vrij van weekmakers (BPA-vrij) en bovendien 100% recycleerbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203405

   Set van 4 boetseerklei, 1 blikje van elk 120 g in de basiskleuren rood, geel, blauw en groen. In een doos van 14,5 × 14,5 × 5,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen