Menu

Plantsteun staaldraad half rond

Plantsteun staaldraad half rond
Plantsteun staaldraad half rond
11,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag klassieke modellen voor onze producten. In het geval van deze plantensteun van staaldraad, bijvoorbeeld, is dat te zien aan het weelderige materiaalgebruik waarmee hij is gemaakt.

Deze stevige plantensteunen, gebogen uit dik staaldraad (Ø 1 cm), geven een stevige steun aan dahlia's, grote vaste planten of bessenstruiken die onder hun gewicht dreigen te bezwijken. Afzonderlijk geplaatst zijn ze nuttig op de muren van huizen of langs bermen; twee samen omsluiten een plant als een steunring. Het materiaal is onbehandeld, u kunt de dreiging van corrosie voorkomen met een laagje lijnolie of Owatrolan.

Productinformatie

Artikel nummer 72889

Staaldraad, Ø 1 cm. Hoogte 73 cm, breedte 35 cm, diepte 20 cm. Gewicht 1,2 kg. 1 stuk.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Manufactum

Ervaar producten die wij zelf voor u hebben ontwikkeld - goede dingen die wij zelf al heel lang op de markt wilden hebben, maar nergens konden vinden in de kwaliteit die wij u, onze klanten, willen bieden.

Alle Manufactum-Producten
Menu