Menu

Planter troffel voor kinderen

Nieuw
Planter troffel voor kinderen
24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klein - maar krachtig!

De planttroffel is een van de belangrijkste gereedschappen in de tuin. Het wordt niet alleen gebruikt voor het graven van plantgaten. Het kan ook worden gebruikt om aarde in containers te vullen, meststof te portioneren of kleine hoeveelheden compost te verdelen.

Let op:

Opmerking: Ons gereedschap voor kinderen is geen speelgoed. Houd rekening met de leeftijd en de rijpheid van het kind voordat u het met het gereedschap laat werken. Geef het gereedschap alleen onder toezicht aan het kind en berg het na gebruik kindveilig op.

Productinformatie

Artikel nummer 207358

Gereedschapskop van mangaan-boronstaal. Ashouten gelakte handgreep. Blad 12 × 5,5 cm. Totale lengte 25 cm. Gewicht 160 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu