Menu

Plantensteunen variabel

Kort
Plantensteunen variabel
Kort
€ 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Steun vaste planten. Variabel in vorm en hoogte.

De Engelsen staan bekend om hun liefde voor vaste planten - en ook om hun perennial borders, de weelderig beplante "borders". Het is dan ook geen wonder dat het eiland intelligente oplossingen heeft bedacht om de bloemen in toom te houden en de planten te ondersteunen. Zoals deze beroemde "link stakes": plantensteunen die op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Het zijn eenvoudige stokjes met haken en lussen aan de bovenkant.
De ene steekt in de andere, en afhankelijk van het aantal in elkaar grijpende stokken kan de resulterende steun onopvallend worden aangepast aan elke groeivorm en grootte, en kunnen zelfs weelderige planten naderhand worden omgezoomd zonder schade. De ervaring leert dat brede of hoge planten een steun nodig hebben die uit vier lange staven bestaat, terwijl kleinere en smallere planten een steun nodig hebben die uit drie of vier korte staven bestaat.

Productinformatie

Artikel nummer 68984

Massief stalen staaf (Ø 6 mm), gegalvaniseerd en gepoedercoat. Gemaakt in Engeland. Elk één stuk.
Kort. Bijvoorbeeld voor flox, lupine, weidekruid of asters. Hoogte 73,5 cm, uitsteeksel 39 cm. Gewicht 270 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu