Menu

Plantensteunen staaldraad halfrond

Plantensteunen staaldraad halfrond
€ 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag klassieke modellen voor onze producten. In het geval van deze plantensteun van staaldraad, bijvoorbeeld, is dat te zien aan het weelderige materiaalgebruik waarmee hij is gemaakt.

Deze stevige plantensteunen, gebogen uit dik staaldraad (Ø 1 cm), geven een stevige steun aan dahlia's, grote vaste planten of bessenstruiken die onder hun gewicht dreigen te bezwijken. Afzonderlijk geplaatst zijn ze nuttig op de muren van huizen of langs bermen; twee samen omsluiten een plant als een steunring. Het materiaal is onbehandeld, u kunt de dreiging van corrosie voorkomen met een laagje lijnolie of Owatrolan.

Productinformatie

Artikel nummer 72889

Staaldraad, Ø 1 cm. Hoogte 73 cm, breedte 35 cm, diepte 20 cm. Gewicht 1,2 kg. 1 stuk.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu