Fertil

Plantenpotten houtvezel

(30 stuks)
Fertil
Plantenpotten houtvezel
(30 stuks)
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Afvalpreventie

  In de commerciële tuinbouw vormen grote hoeveelheden plastic potten en platen een ernstig afvalprobleem. Of het verschuift naar de verantwoordelijkheid van de klant - die bij elke plant een plastic pot koopt - om voor een goede verwijdering te zorgen. (Kijk maar naar de afvalcontainers op begraafplaatsen in het voorjaar ...) Daarom is het raadzaam naar alternatieven te zoeken: containers van organisch materiaal die voldoende stabiel zijn voor de teelt en later kunnen worden uitgeplant, omdat ze door de plant worden geworteld en in de grond rotten. Het feit dat de plant samen met de pot kan worden geplant is ook om een tweede reden voordelig: dit voorkomt "plant shock", een stagnatie van de groei als gevolg van de overgang van de pot naar het bed.

  Houtvezel in plaats van plastic

  Kweekbakken van houtvezel voldoen aan deze eisen en vergaan in de bodem zonder restanten achter te laten. Wij halen ze uit de Vogezen - het gebruikte hout komt uit de bossen daar en wordt geproduceerd tijdens het regelmatig uitdunnen van het groeiende riet. Van het gehakte hout wordt een vloeibare massa gemaakt die in mallen wordt gegoten. Het daaropvolgende droogproces in de oven zorgt ervoor dat de vaten kiemvrij zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67146

   Pak van 30 stuks. Hoogte 8 cm, Ø top 8 cm. Gewicht 5 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen