Menu
Fairwerk

Plantenladder voor binnen en buiten

Grijs
Fairwerk
Plantenladder voor binnen en buiten
Grijs
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Naar de zon toe. Tuinieren in etages.

  Waar ruimte ontbreekt, zijn verticale systemen de perfecte oplossing. Met een plantentrap kunt u de hoogte van uw balkon en terras veroveren. Zowel buiten als binnen, leunend tegen de muur in volle lengte of opgesteld als een aantrekkelijke, groene ruimteverdeler in huis: U kunt uw planten ruimtebesparend en groeivriendelijk over zes etages verdelen. Dankzij de verspringende plaatsing van de eenvoudige plantenbakken van gelakt plaatstaal krijgt elke plant voldoende licht en lucht om tot volle bloei te komen. De plantenbakken, die aan de onderkant gesloten zijn, worden in het stevige, stabiele ladderframe van essenhout gehangen en op twee plaatsen vastgezet. Met een beetje zorg kan overtollig water of regenwater gemakkelijk worden afgevoerd (kantel de potten iets naar voren; u kunt uw planten het beste van tevoren uit de plantenbakken halen). U kunt de plantenbakken ook rechtstreeks beplanten. Hoe dan ook - als het harder regent, let er dan op dat er niet te veel water in de potten komt en de planten te nat in hun bak staan. Matig water geven is altijd een voordeel. Om de vloer te beschermen en uitglijden te voorkomen, wordt elke plantladder geleverd met op maat gesneden viltglijders. Uitgevouwen biedt een roestvrijstalen clip in het midden extra steun.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205814

   Ladder essenhout onbehandeld (herkomst Duitsland, PEFC gecertificeerd), materiaaldikte 2,2 × 2,7 cm. Scharnieren en schroeven van roestvrij staal. Zes plantenbakken van gepoedercoat plaatstaal: inhoud ca. 2,5 l per stuk. Ø bovenkant 16 cm, onderkant Ø 12 cm, hoogte 16 cm. Zonder waterafvoeropening. Opstaande hoogte 118 cm, breedte 22 cm, diepte min. 60 cm. Uitgevouwen hoogte 236 cm. Gewicht 4,1 kg. Max. belasting 12 kg. Viltglijders zijn inbegrepen om de grond te beschermen. Als u de plantladder uitgeklapt wilt opstellen, adviseren wij voor de veiligheid wandmontage (bevestigingsmateriaal niet meegeleverd). Gemaakt in de Inntal werkplaatsen, een voorziening voor mensen met een handicap in Wasserburg am Inn.
   Met grijs gelakte cachepots.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen