Fairwerk

Plantenladder voor binnen en buiten

Grijs
Fairwerk
Plantenladder voor binnen en buiten
Grijs
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Naar de zon. Tuinieren in lagen

  Als je weinig ruimte hebt, zijn verticale systemen de perfecte oplossing. Met een plantladder kun je de hoogtes van je balkon en terras veroveren. Of het nu buiten of binnen is, in zijn geheel tegen de muur geleund of opgesteld als een aantrekkelijke, groene ruimteverdeler in huis: Je kunt je planten op een ruimtebesparende en groeivriendelijke manier over zes niveaus verdelen. Dankzij de verspringende plaatsing van de eenvoudige cachepots van gelakt plaatstaal krijgt elke plant voldoende licht en lucht om ongehinderd tot volle bloei te komen. De plantenbakken, die aan de onderkant gesloten zijn, worden in het stevige, stabiele ladderframe van essenhout gehangen en op twee plaatsen vastgezet. Met een beetje zorg kun je overtollig water of regenwater gemakkelijk afgieten (kantel de potten iets naar voren; je kunt je planten het beste van tevoren uit de plantenbakken halen). Als je wilt, kun je de plantenbakken ook rechtstreeks planten. Hoe dan ook, als het blijft regenen, zorg er dan voor dat er niet te veel water in de potten komt en dat de planten niet te nat in hun bak staan. Matig water geven is altijd een voordeel. Om de vloer te beschermen en uitglijden te voorkomen, wordt elke plantladder geleverd met op maat gesneden viltglijders. Uitgevouwen biedt een roestvrijstalen klem in het midden extra steun.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205814

   Ladder essenhout onbehandeld (herkomst Duitsland, PEFC gecertificeerd), materiaaldikte 2,2 × 2,7 cm. Scharnieren en schroeven van roestvrij staal. Zes plantenbakken van gepoedercoat plaatstaal: inhoud ca. 2,5 l per stuk. Ø bovenkant 16 cm, onderkant Ø 12 cm, hoogte 16 cm. Zonder waterafvoeropening. Opstaande hoogte 118 cm, breedte 22 cm, diepte min. 60 cm. Uitgevouwen hoogte 236 cm. Gewicht 4,1 kg. Max. belasting 12 kg. Viltglijders zijn inbegrepen om de grond te beschermen. Als u de plantladder uitgeklapt wilt opstellen, adviseren wij voor de veiligheid wandmontage (bevestigingsmateriaal niet meegeleverd). Gemaakt in de Inntal werkplaatsen, een voorziening voor mensen met een handicap in Wasserburg am Inn.
   Met grijs gelakte cachepots.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen