Menu
Squarely

Plantenbak met waterreservoir groot

Squarely
Plantenbak met waterreservoir groot
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Voor de grotere planten

  In dit formaat is de plantenbak met reservoir ideaal voor hogere planten, d.w.z. voor alle planten die iets meer grondvolume in de kuip nodig hebben en dus ook water. Dankzij het tweekamersysteem - bestaande uit een plantenzak van 12 liter in combinatie met een waterreservoir van dezelfde grootte - is de op de behoefte afgestemde toevoer van vocht gedurende meerdere dagen gegarandeerd. En of het nu binnen of buiten is, op het terras of misschien in de buurt van de voordeur: door zijn formaat heeft deze plantenbak zelfs als solitair een zekere visuele impact. Op een rij geplaatst vormen twee, drie of meer bakken een levendige, groene ruimteverdeler die bijvoorbeeld kan worden gebruikt om het werkgedeelte af te schermen van het woongedeelte als de vierkante meters groot genoeg zijn.

  De plant is zichzelf. In een plantenbak met reservoir

  Ken jij dit ook? Zodra je een paar dagen van huis bent of het dagelijks leven erg druk wordt, beginnen de planten in je huis (of op het balkon) te lijden onder verwaarlozing. De wekelijkse bewateringsroutine mislukt, de bladeren verwelken, de grond droogt uit - of misschien gebeurt het tegenovergestelde omdat de vriendelijke buren die je vroeg om je planten water te geven een beetje gul waren met het water. Met de plantenbakken van het duurzame bedrijf Squarely uit Kopenhagen behoren al deze vragen, zorgen en ontberingen rondom je planten tot het verleden. De plantenbakken hebben een ingenieus zelfbewateringssysteem. En zo werkt het systeem: Achter de "gevel" van de bakken van geüpcycled eikenhout zitten bakken of inzetstukken van gerecycled plastic - twee van elk. Je plaatst je plant(en) in potgrond in de bovenste van deze twee containers, terwijl de onderste container wordt gevuld met irrigatiewater. Het verbindingselement is een zogenaamde capillaire mat die in de plantencontainer wordt geplaatst voordat je gaat planten. Katoenen lontjes transporteren het water tot aan de wortels van de planten - en alleen zoveel als werkelijk nodig is. Dit voorkomt dat je planten te weinig vocht krijgen of per ongeluk te veel. Vergeet alleen niet om het reservoir regelmatig bij te vullen. (De intervallen voor het bijvullen hangen af van het type plant en de locatie van de container - op een raam op het noorden in de flat is minder water nodig dan op een balkon op het zuiden). Om het zelfbewateringssysteem te starten, is het voldoende om de grond in de bovenste bak één keer grondig te bevochtigen. Wat betreft het gebruikte eikenhout, moet worden opgemerkt dat de lijsten snijresten en restanten van andere producties zijn. Squarely koopt het materiaal in bij lokale, duurzame bronnen en draagt zo bij aan minder afval.

  Wat deze containers zo charmant maakt, is hun veelzijdigheid: Binnen of buiten, als beplant decoratief element in een kamer of op een boekenplank, als wanddecoratie of voor het vergroenen van de balkonreling - er zijn vrijwel geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden. We bieden Squarely plantenbakken in twee maten en twee versies: staand en hangend. Bijpassende transportwielen en een standaard zijn verkrijgbaar als accessoires.

  Hint:

  Eikenhout is zeer looizuurrijk en kan op veel oppervlakken vlekken achterlaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206869

   Geolied eikenhout (oorsprong Polen). Plantentas van zwarte kunststof (inhoud ca. 42 l, B 41 × D 41 × H 25 cm), waterreservoir van zwarte kunststof (inhoud ca. 16 l, B 34,5 × D 38,5 × H 12 cm). Lengte 45 cm, breedte 45 cm, hoogte 52,5 cm. Gewicht 12,6 kg. Gemaakt in Polen. Voor gebruik binnenshuis worden viltglijders meegeleverd (4 stuks) die onder de poten van de plantenbak kunnen worden gelijmd. Opmerking: Een van de zijdelen is met ferrietmagneten aan het lichaam bevestigd en kan gemakkelijk worden verwijderd om het waterreservoir met de gieter te vullen. Geleverd zonder wielen en zonder beplanting.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen