Menu

Plantenbak met waterreservoir groot

Plantenbak met waterreservoir groot
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor de grotere.

  In dit formaat is de plantenbak met reservoir ideaal voor hogere planten, d.w.z. voor alle planten die iets meer grondvolume in de kuip nodig hebben en dus ook water. Dankzij het tweekamersysteem - bestaande uit een plantenzak van 12 liter in combinatie met een waterreservoir van dezelfde grootte - is de op de behoefte afgestemde vochtvoorziening gedurende meerdere dagen gegarandeerd. En of het nu binnen of buiten is, op het terras of misschien in de buurt van de ingangsdeur: deze plantenbak heeft door zijn formaat ook als solitair een zekere visuele impact. Op een rij geplaatst vormen twee, drie of meer containers een levendige, groene ruimteverdeler die bijvoorbeeld kan worden gebruikt om de werkruimte af te schermen van het woongedeelte als de vierkante meters groot genoeg zijn.

  De plant is zichzelf. In een plantenbak met een reservoir.

  Weet jij dit ook? Je bent een paar dagen nauwelijks thuis, of het dagelijks leven zorgt voor veel drukte, en de planten in je flat (of op het balkon) beginnen te lijden onder verwaarlozing. De wekelijkse bewateringsroutine wordt geannuleerd, de bladeren verwelken, de grond droogt uit - of misschien gebeurt het tegenovergestelde omdat de vriendelijke buren die je vroegen om water te geven een beetje gul waren met het water. Met de plantenbakken van het duurzame Kopenhaagse bedrijf Squarely behoren al deze vragen, zorgen en ontberingen rond je planten tot het verleden. De potten overtuigen met een ingenieus systeem voor zelfbewatering. En zo zit dit systeem in elkaar: Achter de "gevel" van de containers van geupcycled eikenhout bevinden zich containers of inzetstukken van gerecycled plastic - twee van elk. In de bovenste van deze twee bakken zet u uw plant(en) in potgrond, de onderste wordt gevuld met water. Het verbindingselement is een zogenaamde capillaire mat, die vóór het planten in de plantenbak wordt gelegd. Katoenen lonten transporteren het water dicht bij de wortels van de planten - en alleen zoveel als werkelijk nodig is. Een tekort aan vocht voor uw planten is dus net zo onmogelijk als een toevallig teveel aan vocht. Het enige wat u niet mag vergeten is het reservoir regelmatig bij te vullen. (De intervallen voor het bijvullen zijn afhankelijk van het soort planten en de plaats van de container - op een raam op het noorden in de flat is minder water nodig dan op een balkon op het zuiden). Om het zelfbewateringssysteem in gang te zetten, is het voldoende om de grond in de bovenste bak eenmaal grondig te bevochtigen. Over het gebruikte eikenhout valt nog te zeggen dat de latten snijafval en restanten van andere producties zijn. Squarely koopt het materiaal in bij lokale, duurzame bronnen en draagt zo bij aan een vermindering van afval.

  Hun veelzijdigheid is wat deze vaten zo charmant maakt: Binnen of buiten, als beplant decoratief element in een kamer of op een boekenplank, als wanddecoratie of voor het vergroenen van de balkonreling - er zijn nauwelijks grenzen aan de gebruiksmogelijkheden. Wij bieden de Squarely plantenbakken aan in twee maten en twee varianten: om op te staan en om op te hangen. Bijpassende transportwielen en een standaard zijn verkrijgbaar als toebehoren.

  Hint:

  Eikenhout is zeer looizuurrijk en kan op veel oppervlakken vlekken achterlaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206869

   Geolied eikenhout (oorsprong Polen). Plantentas van zwarte kunststof (inhoud ca. 42 l, B 41 × D 41 × H 25 cm), waterreservoir van zwarte kunststof (inhoud ca. 16 l, B 34,5 × D 38,5 × H 12 cm). Lengte 45 cm, breedte 45 cm, hoogte 52,5 cm. Gewicht 12,6 kg. Gemaakt in Polen. Voor gebruik binnenshuis worden viltglijders meegeleverd (4 stuks) die onder de poten van de plantenbak kunnen worden gelijmd. Opmerking: Een van de zijdelen is met ferrietmagneten aan het lichaam bevestigd en kan gemakkelijk worden verwijderd om het waterreservoir met de gieter te vullen. Geleverd zonder wielen en zonder beplanting.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu