Menu

Plantenbak Vaas d'Anduze

Groot
Plantenbak Vaas d'Anduze
Groot
379,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 maanden

Algemene informatie

Typisch Provençaals

De beroemde planters uit de Cevennen, Anduze, werden in het verleden vaak gebruikt om kasteeltuinen en landhuizen te verfraaien, en werden daarvoor meestal beplant met sinaasappel- of citroenbomen. Als symbool van een eeuwenoude pottenbakkerstraditie zijn dergelijke vaten vandaag de dag nog steeds kenmerkend voor het stadsbeeld van het stadje Anduze in de Cevennen. De legende zegt dat hun vorm teruggaat op de Florentijnse Medici vazen. De Franse pottenbakkers stapten echter al snel af van de overdadige guirlandeversiering van de modellen en ontwierpen in plaats daarvan een veel ingetogener decor, zoals ook op deze plantenbak te zien is. De typische kleuren van de terracotta van de Cevennen zijn een geel dat overgaat in bruin en dit sterke groen dat ver uitsteekt. De Provençaalse bakken verfraaien niet alleen uw terras of serre, ze slaan ook binnenshuis een goed figuur.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Tip:

Plaats uw plantenbak tijdens het koude seizoen op een beschutte plaats (bij voorkeur binnenshuis) om het glazuur te beschermen en afbrokkeling door vorst zoveel mogelijk te voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 68349

Terracotta met donkergroen buitenglazuur, ongeglazuurde binnenkant. Gemaakt in Frankrijk.
Volume 50 l. Hoogte 55,5 cm, Ø top 46 cm. Gewicht 25,4 kg. Levering door expediteur.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu