Menu

Plantenbak Jute Vilt

Volume 40 l
Plantenbak Jute Vilt
Volume 40 l
€ 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Natuurlijk alternatief: jute vilt

Deze plantenbakken zijn zeer veelzijdig in de tuin. Wanneer ze rechtstreeks worden geplant, kunnen ze als potten dienen. Als u er een plantenbak in zet en de ruimte tussen de wand van de pot en het vilt opvult met gebladerte, versterkt u de winterbescherming. En als u tijdens het seizoen regelmatig fruit of noten oogst, hebt u met de opvouwbare, lichte containers altijd een geschikte container bij de hand.

Productinformatie

Artikel nummer 12561

Door de brede handvatten zijn deze tassen gemakkelijk te dragen. Gemaakt van 100% jute vilt en biologisch afbreekbaar, voor binnen en buiten. Gemaakt in India.
Ø 39 cm. Totale hoogte (met handgrepen) 49 cm. Volume 40 l. Gewicht 325 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu