Menu
Squarely

Plantenbak met hangend waterreservoir

Squarely
Plantenbak met hangend waterreservoir
  € 169,00
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  of leuningen.

  Hier vindt u de kleinste van onze twee plantenbakken met waterreservoir in de hangende versie. Er worden twee draagriemen van zwart leer meegeleverd, die met schroeven aan de pot kunnen worden bevestigd. Praktisch: De draagbanden hebben elk een lus aan het bovenste uiteinde, waardoor de plantenbak heel gemakkelijk aan bijvoorbeeld de balkonreling kan worden bevestigd - of het nu gaat om een rond of vierkant uiteinde. (Lus de band eenmaal rond de reling en haal het uiteinde van de band door de lus voordat u hem vastschroeft). Met de juiste maat en draagkracht passen de lussen ook over spijkers of haken in de muur.

  De plant is zichzelf. In een plantenbak met reservoir

  Ken jij dit ook? Zodra je een paar dagen van huis bent of het dagelijks leven erg druk wordt, beginnen de planten in je huis (of op het balkon) te lijden onder verwaarlozing. De wekelijkse bewateringsroutine mislukt, de bladeren verwelken, de grond droogt uit - of misschien gebeurt het tegenovergestelde omdat de vriendelijke buren die je vroeg om je planten water te geven een beetje gul waren met het water. Met de plantenbakken van het duurzame bedrijf Squarely uit Kopenhagen behoren al deze vragen, zorgen en ontberingen rondom je planten tot het verleden. De plantenbakken hebben een ingenieus zelfbewateringssysteem. En zo werkt het systeem: Achter de "gevel" van de bakken van geüpcycled eikenhout zitten bakken of inzetstukken van gerecycled plastic - twee van elk. Je plaatst je plant(en) in potgrond in de bovenste van deze twee containers, terwijl de onderste container wordt gevuld met irrigatiewater. Het verbindingselement is een zogenaamde capillaire mat die in de plantencontainer wordt geplaatst voordat je gaat planten. Katoenen lontjes transporteren het water tot aan de wortels van de planten - en alleen zoveel als werkelijk nodig is. Dit voorkomt dat je planten te weinig vocht krijgen of per ongeluk te veel. Vergeet alleen niet om het reservoir regelmatig bij te vullen. (De intervallen voor het bijvullen hangen af van het type plant en de locatie van de container - op een raam op het noorden in de flat is minder water nodig dan op een balkon op het zuiden). Om het zelfbewateringssysteem te starten, is het voldoende om de grond in de bovenste bak één keer grondig te bevochtigen. Wat betreft het gebruikte eikenhout, moet worden opgemerkt dat de lijsten snijresten en restanten van andere producties zijn. Squarely koopt het materiaal in bij lokale, duurzame bronnen en draagt zo bij aan minder afval.

  Wat deze containers zo charmant maakt, is hun veelzijdigheid: Binnen of buiten, als beplant decoratief element in een kamer of op een boekenplank, als wanddecoratie of voor het vergroenen van de balkonreling - er zijn vrijwel geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden. We bieden Squarely plantenbakken in twee maten en twee versies: staand en hangend. Bijpassende transportwielen en een standaard zijn verkrijgbaar als accessoires.

  Hint:

  Eikenhout is zeer looizuurrijk en kan op veel oppervlakken vlekken achterlaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206908

   Geoliede eik (oorsprong Polen). Twee ophangbanden van leer (herkomst Polen). Plantcontainer van groene kunststof, watercontainer van transparante kunststof (inhoud 3 l elk, B 18,5 × D 18,5 × H 11 cm). Breedte 23 cm, diepte 18,5 cm, hoogte 11 cm. Gewicht 1,9 kg. Geleverd met schroeven om de ophangbanden aan het vat te bevestigen. Opmerking: Een van de houten strips is bevestigd met ferrietmagneten en kan met een polsbeweging worden verwijderd om het waterreservoir met de gieter te vullen. Levering zonder beplanting.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen