Menu
Pro Flora

Plant Pot Kokosvezel

15 l
Pro Flora
Plant Pot Kokosvezel
15 l
  € 18,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen

  Deze plantenpot is goed voor uw potplanten omdat hij gemaakt is van natuurlijk materiaal dat beworteld kan worden. En de bloempot is goed voor ons milieu omdat hij gemaakt is van 100% hernieuwbare grondstoffen. De combinatie van kokosvezels en natuurrubber resulteert in een licht geruwd, maar stabiel materiaal dat de wortels van de planten ondersteunt en ze tegelijkertijd voortdurend stimuleert om nieuwe fijne wortels te vormen. Dit voorkomt de onbeminde ringwortelvorming die we kennen van plastic potten. Onze bijdrage aan de plasticvrije natuurtuin: We bieden de kokosvezel bloempot aan in drie maten. Als je hem op vaste grond zet (niet op open grond), zal hij je pot- en kuipplanten (en jou) meerdere seizoenen vergezellen. Houd er alleen rekening mee dat wilde dieren die in uw tuin leven hem af en toe kunnen gebruiken om materiaal voor nesten en schuilplaatsen te halen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210173

   Kokosvezel met natuurrubber (herkomst Sri Lanka). Gemaakt in Sri Lanka.
   Volume 15 l. Ø 38 cm, hoogte 24 cm. Gewicht 500 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen