Manufactum

Plankhouder

(2 stuks)
Manufactum
Plankhouder
(2 stuks)
  € 54,90
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Houders van dossiers voor het "floating filing" systeem

  De plankhouders maken deel uit van onze "zwevende plank", een archiefsysteem dat niet op, maar boven of zelfs naast het bureau zweeft, waardoor het bureaublad zelf vrij blijft. Een fabrikant van metaalwaren maakt ze op maat van onze archiefdozen, die dus in de lengte of in de breedte aan de standaard kunnen worden gehangen.

  Denk dynamisch, stapel hoog

  Werken aan een bureau is niet statisch, en denken al helemaal niet. Een goede organisatie kan die dynamiek bevorderen en wat is daar beter geschikt voor dan een dynamisch archiveringssysteem? We hebben dit type archiefsysteem niet uitgevonden. We ontdekten het in een oude, bevlekte kantoormeubelcatalogus en vonden het meteen logisch. Wat heb je nodig als je vandaag de dag iets soortgelijks wilt realiseren? Je hebt archiefdozen nodig zoals onze ivoren dozen, een standaard met een tafelklem (geleverd door Laborbedarf) en een metaalwarenfabrikant die houders op maat kan maken voor onze archiefdozen.

  Plankenconcept met een toevoeging

  De indeling van de archiefkasten maakt een hiërarchische prioritering van verschillende urgentieniveaus mogelijk, van "boven" (deadlines) tot "onder" (dingen die gedaan moeten worden). De afzonderlijke archiefdozen, die in de lengte of de breedte kunnen worden opgehangen, kunnen ook met een simpele handbeweging worden verwijderd om elders te worden verwerkt. Ze kunnen ook 360° worden gedraaid. Bovendien nemen ze geen ruimte in bovenop het bureau, maar erboven of zelfs ernaast, waardoor het bureauoppervlak zelf vrij blijft.

  De structuur: variabel

  Het archiveringssysteem bestaat uit drie onderdelen (geleverd zonder inhoud):

  • Basis bestaande uit een bureauklem, een staander en drie in hoogte verstelbare houders

  • Documenthouders die in deze houders worden gehaakt

  • Optionele kantelbare en in hoogte verstelbare concepthouder van plaatstaal dankzij laboratoriumhuls

  Productinformatie

  Artikel nummer 28474

   Om de standaard uit te breiden tot in totaal vijf opbergvakken. 2 plankhouders van zwart gepoedercoat plaatstaal, 2 sluitringen van gegalvaniseerd staal. H 7 × B 13 × D 15,5 cm. Gewicht 350 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten