J.K. Adams Company

Plafondhangrek voor potten

Groot
J.K. Adams Company
Plafondhangrek voor potten
Groot
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Uit New England. Solide vakmanschap

  In hun ontwerp zijn deze planken heel typisch voor de Amerikaanse manier om de keuken open en gastvrij te maken. (In tegenstelling tot Europa, waar het opbergen van keukengerei en potten in gesloten kasten vaak nog de voorkeur geniet). We vonden de planken in een handwerkwinkel in Vermont. Al 70 jaar maken zij meubels en keukengerei van het hout van de suikeresdoorn, die in deze streek in overvloed groeit.

  Hangende planken

  Eén model is ontworpen voor montage onder het plafond - boven het kookeiland of de vrijstaande werkplek. Met "uitbreidingshaken" (4 stuks, elk 21 cm lang, worden bij elke aan het plafond opgehangen plank meegeleverd) kan hij op verschillende hoogtes worden opgehangen. Een ander plankformaat is bedoeld voor wandmontage. De houten delen zijn altijd gemaakt van het resistente, harde hout van esdoorn, dat hier geolied wordt om de levensduur van de planken nog verder te verlengen. Het frame en het rooster (en de beugels in het geval van de wandplank) zijn gemaakt van verchroomd staal (of roestvrij staal). De verschillende haken die bij elke plank worden geleverd houden kookgerei en keukengerei met geperforeerde handgrepen vast; keukengerei met eenvoudige haakgrepen kan worden opgehangen aan de zijkanten van de plankframes. U kunt de haken ook gebruiken om verse groene kruiden uit de tuin te drogen en ze op de plek bij het fornuis te bewaren als specerij.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28124

   Frame geolied esdoornhout, rooster van verchroomd staal. Verlenghaken van roestvrij staal, pothaken van vernikkeld gegoten zink. De hangplank is bij ons verkrijgbaar in twee maten. 4 oogbouten voor bevestiging in houten plafondbalken worden meegeleverd. Voor bevestiging in ander materiaal moeten de bijbehorende schroeven en pluggen nog worden aangeschaft. Levering zonder kookgerei.
   Grote hangplank: 8 pottenhaken, 4 keukenhaken en 4 plafondhaken ingesloten. Breedte 1 m, diepte 34 cm. Gewicht 5,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen