Menu

Pit Handdoek Twisted Terry

Douche handdoek
Pit Handdoek Twisted Terry Douche handdoek
Pit Handdoek Twisted Terry
Douche handdoek
19,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wij wilden badstof handdoeken die even kleurrijk, duurzaam en slijtvast waren als de bekende kleurrijk geruite puttendoeken voor de badkamer - en in alle maten, van zeephanddoek tot douchehanddoek tot badmat. Deze wens werd vervuld door de Oostenrijkse weverij Framsohn, die exclusief voor ons deze gedraaide badstof handdoeken produceert.

Kleurrijk geblokt en onverwoestbaar.

Meestal vind je deze kleurrijk geruite pitdoeken alleen in handdoekformaat. De Neder-Oostenrijkse weverij Framsohn produceert ze voor ons echter ook in andere maten voor de badkamer, even stevig en duurzaam als de kleinere handdoeken.
Wij bieden ook de bijpassende badmat aan. Geweven in een zeer weelderige materiaalkwaliteit (1.130 g/m²), is het heerlijk zacht onder de voeten en aangenaam dempend.

Kleurrijk upcycling. Pit handdoeken gemaakt van badstof.

Deze robuuste, slijtvaste badstof handdoeken hebben hun weg gevonden van de wasruimte van de mijnwerker naar alle delen van het huishouden: In de badkamer en de keuken, in de tuin of in de werkplaats, ze doen alles zonder klagen. En op de kleurrijke ruitjes worden vlekken zo goed als onzichtbaar. Dankzij de solide halftwist-kwaliteit zijn ze niet alleen bestand tegen veelvuldig gebruik, maar ook tegen veelvuldig wassen.
De weverijen produceerden toen, net als nu, de onverwoestbare badstoffen handdoeken om de resterende garens van verschillende kleuren te kunnen verwerken, die vaak in grote hoeveelheden werden geproduceerd. Zo ontstaan de diverse kleurencombinaties, die altijd anders zijn.

Let op:

Gemaakt van restjes garen. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 67710

100% katoen. Oorsprong Pakistan. Gewicht per oppervlakte-eenheid 420 g/m², voor de badmat 1.130 g/m². Aantal garens in de grond ketting Nm 40/2, in de inslag Nm 27, in de lus ketting Nm 34/2. Machinewasbaar tot 60 °C. Ingewanden 6-8%. Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in Oostenrijk.

Douchehanddoek. 75 × 150 cm

Handdoek . 50 × 80 cm

Gastendoek . 30 × 50 cm

Zeeplaken. 30 × 30 cm

Washandschoen . 15 × 20 cm

Badmat . 50 × 75 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Manufactum

Ervaar producten die wij zelf voor u hebben ontwikkeld - goede dingen die wij zelf al heel lang op de markt wilden hebben, maar nergens konden vinden in de kwaliteit die wij u, onze klanten, willen bieden.

Alle Manufactum-Producten
Menu