Menu

Pit Handdoek Terry

Pit Handdoek Terry
Pit Handdoek Terry
Pit Handdoek Terry
€ 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleurrijk upcycling. Pit handdoeken gemaakt van badstof

Deze robuuste, slijtvaste badstof handdoeken hebben hun weg gevonden van de wasruimte van de mijnwerker naar alle delen van het huishouden: In de badkamer en de keuken, in de tuin of in de werkplaats, ze doen alles zonder klagen. En op de kleurrijke ruitjes worden vlekken zo goed als onzichtbaar. Dankzij de solide halftwist-kwaliteit zijn ze niet alleen bestand tegen veelvuldig gebruik, maar ook tegen veelvuldig wassen.
Toen, evenals nu, produceerden de weverijen de onverwoestbare badstoffen handdoeken om de resterende garens van verschillende kleuren, die vaak in grote hoeveelheden werden geproduceerd, te kunnen verwerken. Zo ontstaan de diverse kleurencombinaties, die altijd anders zijn.

Let op:

Gemaakt van restjes garen. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 43788

In een set van 3 stuks. 100% katoen. Herkomst Egypte. Basisgewicht 400 g/m². Aantal draden in de basisdraad Nm 40/2, in de inslag Nm 27, in de kettingdraad Nm 40/2. Machinewasbaar op 60 °C. Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in Egypte.
90 × 45 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu