Menu

Pit Handdoek Terry

(3 stuks)
Pit Handdoek Terry
Pit Handdoek Terry
(3 stuks)
14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleurrijk upcycling. Pit handdoeken gemaakt van badstof.

Deze robuuste, slijtvaste badstof handdoeken hebben hun weg gevonden van de wasruimte van de mijnwerker naar alle delen van het huishouden: In de badkamer en de keuken, in de tuin of in de werkplaats, ze doen alles zonder klagen. En op de kleurrijke ruitjes worden vlekken zo goed als onzichtbaar. Dankzij de solide halftwist-kwaliteit zijn ze niet alleen bestand tegen veelvuldig gebruik, maar ook tegen veelvuldig wassen.
De weverijen produceerden toen, net als nu, de onverwoestbare badstoffen handdoeken om de resterende garens van verschillende kleuren te kunnen verwerken, die vaak in grote hoeveelheden werden geproduceerd. Zo ontstaan de diverse kleurencombinaties, die altijd anders zijn.

Let op:

Gemaakt van restjes garen. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 43788

In een set van 3 stuks. 100% katoen. Herkomst Egypte. Basisgewicht 400 g/m². Aantal draden in de basisdraad Nm 40/2, in de inslag Nm 27, in de kettingdraad Nm 40/2. Machinewasbaar op 60 °C. Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in Egypte.
90 × 45 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu