Menu

Pillendoos plaatstaal

Dot decor
Pillendoos plaatstaal
Dot decor
12,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ongedeerd. Overal en altijd.

De martini mag graag geschud worden, maar het tablet niet. Als u regelmatig benodigde geneesmiddelen of noodhulpmiddelen zoals de morning-after hoofdpijntablet en het antihistaminicum intact wilt vervoeren en ze tegelijk overal en altijd bij de hand wilt hebben, is de pillendoos het antwoord. Met zijn in twee compartimenten verdeelde inzetstuk geeft het ook een snel overzicht van de vorige inname en de nog beschikbare dosis.

Diepgetrokken. Mis met klasse

Dieptrekken is een industrieel massaproduktieprocédé - technisch gezien behorend tot het zogenaamde trek-druk vormen - dat de kosteneffectieve reproductie van metalen onderdelen en dus de vervaardiging van hoogwaardige, maar niet dure produkten mogelijk maakt. In Duitsland is dieptrek van consumptiegoederen echter zeldzaam geworden, niet om redenen van kwaliteit, maar vanwege de toegenomen wereldwijde concurrentie. Van een van de weinige overgebleven Duitse fabrikanten komen onze diepgetrokken koffers van hoogglanzend vernikkeld plaatstaal, dat zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn robuustheid - harde buitenkant, beschermde kern. De bodem en het deksel zijn voorzien van verschillende versieringen in reliëf: met stippenversiering, met een bloemenmotief of met een gestreepte versiering en gravering.

Productinformatie

Artikel nummer 67799

Gemaakt van vernikkeld bandstaal. Inzetstuk van wit plastic, met twee compartimenten. Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder inhoud.
Breedte 4,6 cm, diepte 6,5 cm, hoogte 1,4 cm. Gewicht 35 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu