Menu

Pillendoos Plaatstaal

Stip decor
Pillendoos Plaatstaal
Stip decor
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Ongedeerd. Overal en altijd.

  De martini wordt graag geschud, maar de tablet niet. Als u regelmatig benodigde geneesmiddelen of noodhulpmiddelen zoals de morning-after hoofdpijntablet en het antihistaminicum intact wilt vervoeren en ze tegelijkertijd altijd en overal bij de hand wilt hebben, is de pillendoos het antwoord. Met zijn in twee compartimenten verdeelde insert biedt het ook een snel overzicht van de vorige inname en de nog beschikbare dosis.

  Diep getekend. Mis met klasse

  Dieptrekken is een industrieel massaproduktieproces - technisch gezien behorend tot het zogenaamde trek-drukvormen - dat een kosteneffectieve reproductie van metalen onderdelen en dus de vervaardiging van hoogwaardige, maar niet dure produkten mogelijk maakt. In Duitsland is het dieptrekken van consumptiegoederen echter zeldzaam geworden, niet vanwege de kwaliteit, maar vanwege de toegenomen wereldwijde concurrentie. Van een van de weinige overgebleven Duitse fabrikanten komen onze diepgetrokken koffers van hoogglanzend vernikkeld plaatstaal, dat door zijn robuustheid - harde schaal, beschermde kern - zeer gewaardeerd wordt. De bodem en het deksel zijn versierd met verschillende decoraties: met puntdecoratie, met een bloemenpatroon of met een gestreepte decoratie en een gravureveld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67799

   Gemaakt van vernikkeld bandstaal. Inzetstuk van wit plastic, met twee compartimenten. Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder inhoud.
   Breedte 4,6 cm, diepte 6,5 cm, hoogte 1,4 cm. Gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen