Menu
Manufactum

Periyar peper handgeplukt zwart - navulverpakking

Manufactum
Periyar peper handgeplukt zwart - navulverpakking
  € 17,90Basisprijs: € 89,50/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Periyar peper. Onovertroffen

  De vruchten van de paprikaplant worden gewoonlijk groen en onrijp geoogst en gedroogd tot ze zwart zijn. Peper krijgt echter pas een fijne smaak als de korrels precies op het moment van rijpheid worden geoogst. Dit is het geval met onze peper. Tijdens de hoofdoogst blijft een deel van de vrucht aan de plant tot hij rood wordt en wordt hij pas geplukt als hij volledig rijp is. Deze peper komt uit de kruidenregio Kerala in het zuiden van India, die beroemd is om zijn bijzondere klimaat. Daar groeien de oude pepervariëteiten Karimunda, Vellamunda en Thevanmunda, die nu met uitsterven worden bedreigd. De oorspronkelijk in de jungle voorkomende rassen worden door kleine boeren op traditionele wijze biologisch geteeld door ze sporadisch in de jungle te herplanten. De oogsthoeveelheden zijn dan ook klein - maar het aroma van deze peper is onbeschrijfelijk. Door zijn buitengewoon hoge gehalte aan essentiële oliën (4%, tweemaal zo hoog als dat van commerciële peper) heeft hij een bijzonder edel aroma en een zeer fijne smaak. Onze peperkorrels zijn zuiver en vrij van residuen, voorzichtig op de zon gedroogd zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en ter plaatse verwerkt.

  Kruiden. De Manufactum selectie

  Tot enkele decennia geleden verdeelde de specerijenhandel zijn kostbare producten zeer divers naar herkomst en handelsklassen. Maar vandaag de dag wordt de markt grotendeels gedomineerd door kleurrijke zakken van saaie eentonigheid. Niet bij ons: wij bieden originele herkomst en de beste kwaliteiten - wat betreft de goederen zelf, maar ook wat betreft het testen, de bereiding en de opslag. Daarachter staan traditionele producenten, waarvan sommigen zich al generaties lang met hun specerijen bezighouden, maar ook enthousiastelingen die hun roeping pas sinds enkele jaren met enthousiasme volgen. Al onze specerijen worden direct na de oogst voorzichtig gedroogd, waardoor de smaakgevende ingrediënten optimaal bewaard blijven. U zult merken dat de fijnheid van het aroma en de intensiteit van de kruiden aanzienlijk toenemen.

  Ingrediënten en aanwijzingen:

  Sales description:

  Peperkorrels zwart - 200 g navulling

  Ingrediënten:

  Peperkorrels zwart

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  Op een koele, droge plaats bewaren

  Oorsprong/oorsprong:

  India

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Bäuerliche Erzeugungsgemeinschaft Schwäbisch Hall
  Haller Str. 20
  74549 Wolpertshausen
  Duitsland

  Productinformatie

  Artikel nummer 41892

   200 g navulling
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten