Menu
Zassenhaus

Pepermolen beukenhout keramische molen

Kleine - Braun gelakt
Zassenhaus
Pepermolen beukenhout keramische molen
Kleine - Braun gelakt
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Slijpmachines van hoogwaardig keramiek, dubbel gestookt op 1.700°C - harder dan staal, slijtvast en corrosievrij. De kegel en de ring worden met absolute precisie samen gebakken. Maalgraad nauwkeurig instelbaar.

  De molen "voor de eeuwigheid". Gemaakt van keramiek

  Het slijpmechanisme is gemaakt van Duitse hoogwaardige keramiek en is dubbel gestookt op 1.700 °C. Het is harder dan staal, slijtvast en corrosievrij. De kegel en de ring worden samen gebakken zodat ze absoluut precies zijn. De maalgraad kan traploos en nauwkeurig worden ingesteld van 1 (poederfijn) tot 6 (grof gemalen) via een staaf op de voet. In twee stappen wordt het gemalen materiaal eerst in het grove bereik voorgebroken en pas daarna in het fijne bereik fijngemalen. Het instelniveau - dat op elk moment van de schaal kan worden afgelezen - wordt ook bij het bijvullen altijd exact gehandhaafd (de bovenste schroef wordt alleen voor het vullen gebruikt; bijstellen is dus niet nodig). Ook voor specerijen en droge kruiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84626

   Klein: Hoogte 18 cm: Ø 5,5 cm. Gewicht 230 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen